Scudo Sports

Bisiklet kiralama (6-7 kişi)

srdrmrs

Forum Bağımlısı
Tepki
7.144
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Canyon
merhabalar,

eski konusuları incelediğimi belirtmek isterim öncelikle. spor salonumdaki arkadaşlar toplu bir bisiklet turu yapmak istiyorlar , yaklaşık 6-7 kişiler ve hiçbirinin bisikleti yok. bende yapmak istediğikleri tur için kiralık bisiklet arayışlarına girdim.

atek bisiklet , delta , bikeandoutdoor , kaçkar bisiklet (erenköy) ile konuştum ama ellerinde hep 1 yada 2 adet bisiklet var.

bana başka önerebileceğiniz bi yer var mı acaba?

yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Scudo
@srdrmrs Büyükçekmece de Mehmet Bisiklet var ama konum olarak size çok ters sanırım.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
Büyük adada bisikletçilerde 60-70 bisiklet oluyor. Şansınızı deneyin bence

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
yol bisikleti bakıyorlar genelde , adada bu çeşitte bisiklet var mıdır? birde bisikleti alıp atıyorum pendik yapıp tekrar adaya dönmek oldukça yorucu geliyor. sonuç olarak bu arkadaşlar dışarda bisiklet kullanan kişiler de değiller.

@trainspotting35

oldukça ters hocam , ama bir tekirdağ turu yapılmaya karar verilirse buradan alınabilir.

@srdrmrs Yol bisikleti ilk bisiklet kullanacak birisi için uzun turda sıkıntı olur. Yol bisikleti ince ayar daha fazla gerektirir. 7-8 adet kiralık yol bisikleti bulmanız imkansız gibi birşey. 1-2 tane bulsanız bile öpüp başınıza koyun.

genel olarak çoğu firmada 1-2 tane var zaten. ben konu ile ilgili daha çok bilgili oldugumdan yardımcı olmaya çalışıyorum. en kötü ihtimal şehir bisikleti bakılacak artık.

1-2 tane numunelik dışında yol bisikleti kiralayan görmedim bende. Birde ilk kez bineceklerse yol uygun olmayabilir cidden. Turu adada yapmayı teklif edin bence. Hem yollar boş, hem bisiklet bulmak kolay hemde rota keyifli. (Büyükada yerine Heybelide gayet güzeldir)

@trainspotting35
Kesinlikle tavsiye etmem.

@Sado39 Hayırdır ne gibi bir sıkıntı yaşadınız acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim ona göre tedbir alırız.

Ben bisiklet kiralamadım ama 4 adet bisiklet aldım kendisinden herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Geri