Scudo Sports

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Bugün satın aldım. Kilit markasında onguarddan şaşmam.👍🏼
Onguard 8194 Coil Cable Locks

293679 dosyayı görüntüle

Acaba memnun musunuz ? Kısa süreli bırakmalarda kullanmak için mantıklı mı ? Benzerlerinden farklı olarak hırsızı daha fazla mı uğraştırıyor ? U kilit alacağım zaten ama çoğu zaman taşımak zorunda kalmayayım diye hafif bi şey alayım ek olarak diye düşünüyorum.

Scudo
Kryptonite kilitler hakkında ne düşünüyorsunuz? Var mı kullanıcısı? Bilen vardır belki youtubeda LockPickingLawyer diye aşırı ünlü bi abimiz neden bu kilidi kullanıyorum diye videosuna denk geldim de aklımı bi kurcalamadı değil.

(link)

(link)

Benim kafama yatan (link)

Saygılar, sevgiler.

Elops'un 920 L ART3 serisini kullanıyorum. Link atamadığım için fotoğraf koyayım:
1688337190800.png1688337239254.png
Ciddi anlamda çok ağır. Korumasına lafım yok, hatta yağmura, toza vs. karşı gayet etkili diyebilirim. Ancak 3 kilo birden bindirmesi yoruyor artık.

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
Kryptonite kilitler hakkında ne düşünüyorsunuz? Var mı kullanıcısı? Bilen vardır belki youtubeda LockPickingLawyer diye aşırı ünlü bi abimiz neden bu kilidi kullanıyorum diye videosuna denk geldim de aklımı bi kurcalamadı değil.

(link)

(link)

Saygılar, sevgiler.
O kadar pahalısına gerek yok bence. Şu kilitlerin ikisinden de kullandım, ikisi de neredeyse birbirlerinin aynısı. Bunları kesen sizin kafanıza yatanı da keser, kesemeyen ikisini de kesemez diye düşünüyorum. İkisini de tavsiye ederim, özellikle giant ederinin oldukça altında.

1. (link)

2. (link)

O kadar pahalısına gerek yok bence. Şu kilitlerin ikisinden de kullandım, ikisi de neredeyse birbirlerinin aynısı. Bunları kesen sizin kafanıza yatanı da keser, kesemeyen ikisini de kesemez diye düşünüyorum. İkisini de tavsiye ederim, özellikle giant ederinin oldukça altında.

1. (link)

2. (link)

giant tm fiyat/performans duruyor. Galiba alıyorum hocam, çok teşekkürler 😄

1. (link)

2. (link)
Buna ne dersin kral
(link)
Acaba memnun musunuz ? Kısa süreli bırakmalarda kullanmak için mantıklı mı ? Benzerlerinden farklı olarak hırsızı daha fazla mı uğraştırıyor ? U kilit alacağım zaten ama çoğu zaman taşımak zorunda kalmayayım diye hafif bi şey alayım ek olarak diye düşünüyorum.
Ürünü çok kullanmadım çünkü çok bisiklet suremiyorum . Ürünü kısa süreli park için almıştım bu konuda görevini yerine getirecektir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: evyoruk
anahtar ile açılan kilitlerin anahtar giten yerine çer çöp doldurup işlevsiz hale getirmek mümkün. elinizde anahtarınız karşınızda sizin olan ama kilitli bir bisiklet ile hayal edin kendinizi. şifreli kilitler ise 4 haneli ve az biraz zaman ayıran kişi kesemiyorsa deneyerek açabilir. uluorta kalabalık bir yerde oturup saatlerce kilit kurcalayan birine, bir Allahın kulu, bilader napıyorsun demez. demiyor da.

• İnanılmaz
Tepkiler: kaganarda

1. (link)

2. (link)
İlki bende mevcut, bir de görece daha taşınabilir “iyi”bir şey bakıyorum ; ama altın- gümüş puanlılar 1kg üstünde görüyorum. Giant kaç gr acaba?

İlki bende mevcut, bir de görece daha taşınabilir “iyi”bir şey bakıyorum ; ama altın- gümüş puanlılar 1kg üstünde görüyorum. Giant kaç gr acaba?
ikisinin de kablosuz ağırlıkları aynı. Giantın kablo ile beraber ağırlığı 1640 gram.

• Beğen
Tepkiler: HaLiL_27
ikisinin de kablosuz ağırlıkları aynı. Giantın kablo ile beraber ağırlığı 1640 gram.
Bu kilitler bisiklet üstünde taşımaktan ziyade apartmanda vs devamlı sabit yere kilitlemeler için daha kullanışlı galiba?

(link)

(link)

Saygılar, sevgiler.
Kryptonite, bu işi en iyi yapan iki markadan biri bence (diğeri Abus). Evolution U-kilit de koruma seviyesi, taşınabilirlik ve kullanılabilirlik dengesini çok iyi tutturan modellerden biri ama gene de iki dezavantajı var:
1) bisikletinizi her yere kilitleyemezsiniz (tüm u-kilitler için geçerli)
2) kilit ile beraber gelen çelik halat, ancak kilit ile aynı fiyattaki jantı kilitlemeye yarar.
O yüzden taşıması biraz daha zor olsa da hep aynı yerde kilitlemiyorsanız LPL'in kullandığı zincir daha kullanışlı.

Zamanında LPL'in kullandığı kilidin bir boy büyüğü için inceleme yazmıştım: İnceleme - Kryptonite New York Legend 1590

Bu kilitler bisiklet üstünde taşımaktan ziyade apartmanda vs devamlı sabit yere kilitlemeler için daha kullanışlı galiba?
Evet, günlük kullanım için çok kulanışlı değil, daha doğrusu çok ağır ve büyük. Ben daha çok yurtdışı turlarda kullanmak için aldım. Bazen de depoda bisikletleri birbirine kilitliyorum.

Ben 6mmx1200mm anahtarlı zincir kilit kullanıyorum, başka türlü içim rahat etmiyor. :D

Size
Merhabalar, bisikletimi aldım (@Spartiat Bey önerinizle Legarda 2327 aldım teşekkür ederim) ancak kilit konusunda kararsız kaldım.

Dışarı çıktığınızda hangi kilidi kullanıyorsunuz?
Evde bisikletini dışarı açık kilere koyanlara ne önerirsiniz?

Anladığım kadarıyla evdeki kiler için ağır ve yüksek güvenli, dışarısı için taşımaya müsait bir kilit almalıyım. Öneriniz nelerdir?
Merhaba bende aynı modeli aldım 2 sorunum var sizde de böyle mi? Birincisi şu: arka aktarıcıyı 9. vitese koyduğumda ön kaçta olursa olsun sürtme sesi geliyor. Bisikletçi bunlar böyle. Normali bu dedi.

2. durumum şu. Mesela arka aktarıcıyı 3. vitese koydum tam 3 göstermiyor. Gösterge geçişlerde ara yerleri de gösteriyor. Side de böyle mi?

güncel olarak orta fiyatlarda hangi kilidi önerirsiniz arkadaşlar ?

Geri