Mösyö Salyangoz
Yol'cu
- Tepki
- 238
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bir yere kadar sabredilebilir ama trafiği tehlikeye atıyorsa bence de dediğiniz gibi yapılmalı. Teşekkür ederimBöylelerinin elinden bisikleti alacaksın..Bu kişi bırakın bisiklet sürmeyi,kaldırımda yürümesini bile bilmeyen tiplerden..Hep kazalar bunun gibiler yüzünden oluyor..
Geçmiş olsun..
Evet benim de düşündüğüm buydu. Benim yerimde motosiklet bile olabilirdi.İyiki araba gelmemiş ...
Evet bir şey diyemedikyazık la kimin çocuğuysa...
hadi kendi canını düşünmüyor... o an solunda araba olsa ve araba altında kalmana sebep olsaydı? yaşlı diye bişey dememişsiniz sanırım, ama yaptığı az bir mallık değil.
Artık evlere döndüğümüz için yavaş yavaş gidiyorduk. Kafası güzel gibiydi, zaten bir de köy içindeydik, esnaf 'bir şey olmaz ona' dedi.şanslı amca,araba olsaydı şuan muhtemelen kalça kırığından evde yatıyordu,bence amcanın kafa güzel,baksana hiç istifini bozmuyorAllahtan süratli değilsin
İyi şansı varmış cidden.Dayı şans eseri bu yaşa gelmiş
Çok geçmiş olsun. Maalesef bisiklet yolunda bu tip insanlardan çok var.Bugün bizde kizimlla gezerken bisiklet yolundan yüruyen iki cocuk ve anneleri yüzünden kontrollü sekilde devrildik. Karsidan geldigimizi gordukleri halde ne cekilme nede biz devrildikten sonra bir 'kusura bakmayin' deme nezaketinde dahi bulunmadan kaldiki yerden kaldirmak falan yok oylece bakip gittiler. Esim haliyle oldukca sinirlendi bayaca soylendi fakat ileride olan adamin kadinin kocasi oldugunu farketmemem tamamen adamin sansiydi....sagolsun hemen bir arac ve karsi binadan goren birileri kosup birseyimiz olup olmadigini sordular sükür ki Zeynoya birsey olmadi. Devrilme ise tamamen benden kaynakli insanlarin cekilecegini dusunerek onlerine kadar geldim normalde oldugum yerde dikilirim bisikleg uzerinde ama cekilmediler ve Zeynonun agirligi sebebiyle bisiklet yatti...karsimdaki bir cocuk olmasaydi ne olurdu diye dusunuyorum da muhtemelen sele borusunu bogazindan cikartmaya calisiyor olurdu herhalde su an...
Tesekkur ederim @Mösyö Salyangoz haklisiniz ne yazikki öyle.Çok geçmiş olsun. Maalesef bisiklet yolunda bu tip insanlardan çok var.
EstağfurullahDayıda gelecegimi gördüm
TeşekkürlerGeçmiş olsun, cehalet amca iyi kurtardı kendisini, otomobile denk gelseydi bu kadar şanslı olmuyabilirdi..
Çok geçmiş olsun. Demek ki bu tip kazalar sadece Türkiye'de yaşanmıyormuş.Bunun benzerini ise gidip gelirken hemen hemen her gun yasiyorum. Bisiklet yolundaki en guzel kazalar bu abi gibi donecegi yonu belirtmeyen insanlar yuzunden oluyor. Saga donusler biraz daha sorunsuz ama sola donmeden once kolunu kaldirmayanlar yuzunden bu gune kadar ufak capli 8-10 kaza yapmisimdir. Bunlarin arasinda 60 yasinda kadin da vardi, cete gibi grup halinde gezen okul cocuklari da, antreman yapan yol bisikletcisi de.
Hep icine atmaktan oluyor bunlar, icine atmasalar dunya ile paylassalar dertlerini, ne tarafa doneceklerini o zaman hic sorun olmayacak.