Scudo Sports

Bisiklet Karavanları

Üye Adı

Forum Bağımlısı
Tepki
1.119
Bisiklet
Dahon
Tesadüf eseri buldum bu videoları. İlgili ve meraklısına. Belki birilerinin işine yarar veya ilham olabilir.
Videoların sahibi göreceğiniz videolardaki karanvanların şemalarını satıyor. 10 20USD bir fiyatı var.
Videoların altına onuda ekliyorum.

Planlar: (link)

Konu daha önce paylaşıldıysa gereği yapılabilir. Teşekkür ederim.

Scudo
Pleksiglas malzeme ile daha hafif ve sağlam yapılabilir mi diye düşünüyorum. 10 kiloya kadar ağırlıgı uzun turlar için kendini rahatlıkla tolere edebilir. Bisikletçiler arasında bir tasarım yarışmasına bile zamanla konu olabilir.

Gerçekten çok güzeller. Ama bence üzerilerine fotovoltaik panel şart.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Ilerde elektrikli bisikletlerin menzilleri arttiginda mantikli bir secenek olabilir ama su haliyle pek kullanisli gorunmuyor. Cadir tasimak daha mantikli gibi.

• Beğen
Tepkiler: emrehan.
Güzel fikir zamanla teknolojiye ve yaratıcılığa göre daha da geliştirilebilir

Bu haliyle yanal kuvvetli rüzgarlarda devirir adamı. Boşken koca kütleyi bu şekilde taşımak mantıksız bence. Hem rüzgar direnci fena etkiler. Ama katlanır bir yapısı olursa ince ve alçak formda rahat taşınır, hedefe varınca da katlayarak kurulur. Bebek Arabası veya oyun parkı denen beşikler gibi bir katlanırlıktan bahsediyorum.

Şmdi şöyle düşündüm bi an bunu alsak istanbulda çıksak yola önümüzü kesip bizi döverler o olmassa arabalar üzerimizden geçer bence pedal gücüyle bunu ikerletmek imkansız tabi düzlük ve az nufuslu yerlerde belki kullanılır,ama bizim ülkemizde asla diye düşünüyorum

Kısa mesafelere kafa dinlemeye gitmelik ama kurdan dolayi kasada extra saplayacaklar

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@hamlet2006
Estağfurullah @hamlet2006 hocam :) ama birşey görünce istemsizce projeler kafada uçuşuyor gerçekten :hımm:

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
bu tarz ürünlere verilecek para ile yıllar boyunca yapılacak turlarda ucuz otellerde, pansiyonlarda kalınabilir. en kötü otel en iyi karavandan evladır. çadır için de aynı şeyi düşünüyorum. diyelimki 10 günlük bir tura çıktınız. zaten böyle bir tur senede ancak bir defa yapılır. geceliği 50 liradan bir yerlerde kalmak bana her zaman daha mantıklı geliyor.

• Beğen
Tepkiler: specific
Geceliği 50 tl ye Ege ve Güneyde kalacak yer bulmak şu devirde çok zor bence. Artık sezonda minimum 90-100 istiyorlar. Kamp alanları bile 50 tl istiyor çadır başı siz düşünün. Bu tip bir karavan kaça mal edilir acaba ? Şuan için çadır en mantıklı seçenek oluyor. Birde arkadaşların dediği gibi ülkemizde bu tip bir karavan ile seyahat etmek çok zor.

dethleffs karavanda son noktadır . bisiklet karavanı tasarlamışlarsa ; en ince hesabına kadar yapıp o şekilde el gün içine çıkarmışlardır.

@ippon
Şömine yok ama :hihi::hihi: soğuk kış günlerinde iyi olurdu?

Geri