Scudo Sports

Bisiklet jant sticker

KronCHE

Üye
Tepki
9
İsim
Cem Cevher
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar tekrardan herkese merhaba bisikletimin jant sıkıntım var,jant stickerini komple değiştirmek istiyorum hidrolik fren oldugu için jant cemberinin tamamını kaplatabilirim ortalama maliyeti hakkında bilgisi olan varmı.Kendi bisikleti için yaptıran varsa veya beğendigi model varsa resimleri beklerim.

Not:Bisiklet mtb

Scudo
Azıcık araştırma ile bulabilirsiniz. Facebook ikinci el sayfalarında sticker satan çok kişi var. Jant için de bisiklet için de satılıyor.

Bir de fren kollarını boyamak ile ilgili konu açmışsınız. Kolları tamamen sökmeden Plasti Dip ile başarılı bir boyama yapmanız çok zor. Denemesi bedava tabi :)

@Deniz Tezcan

Kolları tamamen nasıl sökeceğim,aslında bouasını çıkartıp grı kısmı ilemi kullansam

Hocam bu sticker ile başımdan geçen bir olayı anlatayım Bir gün parçacıya gittim baktım öyle ince jant stickeri var 5tl aldım fosforlu yeşil bisiklet kronxc500(mtb) çok güzel oldu dağdayız bir gün köpek le karşılaştım koşturdu falan ondam sonra çıkkarttım ama sticker yüzündenmi tam bilmiyorum benimki disk frendi o yüzden sılıntı olmadı ama v frense bilemem ben sanayii den parçacıdan aldım sanırım motor için falandı

image.jpg image.jpg Bi ara yola falan gitme hevesim vardı o zamanlar çantaları yüklemiştim :)

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Geri