Scudo Sports

Bisiklet için el feneri aparatı yapımı çok basit kaçırmayın

Scudo
tümsekten hızlı bir keçtimi dayanmaz ama biraz geliştirilirse idare eder.

Ben yaptım, çok güzel oldu. Bu sayede tek kalem pille çalışan odaklamalı led fenerimi kullanabiliyorum, kaldırımdan atladım hiçbirşey olmuyor. Yalnız işin sırrı ısıtıp fenerinize göre daraltacaksınz. Sonra da fenerinizi takmadan suyla soğutacaksınız. Soğuduktan sonra şekli kolay kolay değişmiyor.

ben bi kaç ay önce yapmıştım.ama iki tane kapak kestim birini gidona uygun diğerini el fenerine uygun yaptım ikisini 404 le yapıştırdım tuttu. ama olmazsa ya da daha iyi olsun derseniz sıcak silikonla da yapıştırabilirsiniz.

Çok teşekkürler, faydalı oldu.

arkadaşlar fener aldım lakin takma aparatı gidona uymadı.
benim gidon kalın , aparatın ucu kavuşmadı.
ne yapabilirim ?

@brstrmn
(link)

Satın almanız şart değil, beklemek istemiyorsanız. Kalın paket lastiği ya da don lastiği dahi iş görür. Fikir vermesi açısından attım linki.

Bence şu hortum kelepçeleri sizin işinizi görür, ben bu kelepçeleri 8 şeklinde birbirine bağlayarak durumu kurtardım, ayrıca da epey bir sağlam oldu.Kuvvetli sıktığınız zaman milim oynamaz.
pr_01_967.jpg

@Hevesli

@Ceyhun Özkan

bu şekilde yaptım lakin görsel açıdan hiç güzel durmadı.

sizin dediğiniz şekilde kelepçe alıp deneyeceğim Ceyhun Bey.

Dosyalar

• IMG_5489.JPG
    IMG_5489.JPG
    95,4 KB · Okunma: 71
  • IMG_5490.JPG
    IMG_5490.JPG
    97,5 KB · Okunma: 69
@brstrmn O lastik hem sırıtmış hem de güven vermiyor, ha çıktı ha çıkacak derken yola odaklanamazsınız.Yalnız söylemeyi unuttum kelepçelerin altına eski iç lastik parçaları veya deri gibi bir malzeme koyarsanız kayma çizilme derdi olmaz.
Kolay gelsin.

Bende böyle bir şey var telefon fener su şişesi her şeyi uygun direğe gidona kadroya sele altına sele borusuna sabitleyebiliyorsun. Fiyatı da 5 lira.

Dosyalar

• 15068599393562041483863.jpg
    15068599393562041483863.jpg
    62,4 KB · Okunma: 66
Geri