Scudo Sports

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Tepki
25
Arkadaşlar aldığım yeni bisikleti okula gidiş geliş için kullanmayı amaçlıyorum. Almam gereken aksesuarları ve parçaları yazıp marka/model önerebilir misiniz? Bütçem 200 TL kadar. Kasktır lambalardır bu gibi önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler :)

Scudo
resim mi yok ben mi göremiyorum eğer yoksa bisikletin resmini koyarsan iyi olur arkadaşlar rengine, tipine bakarak birşeyler diyebilir.

• Beğen
Tepkiler: Emre Akyıl
İlk öncelik kask , eldiven , pompa ve suluk olmalı bence ışıklandırmada önemli tabi kullanıma bağlı olarak.

Bu arada bisikletim Carraro 417 Turner. Şimdilik sadece kilit aldım şifreli olanından :)

Bisikletiniz ve kilidiniz önemli olsun. Okula giderken demişsiniz bunu göz önünde bulundurusak kask cok önemli. 2. olarak yol uzunsa eger geniş jelli bir sele öneririm ve yine yol uzunsa ve elcikleriniz sertse jelli eldiven.

Karanlıgada kalıyorsanız yolu görmek için degil fakat farkedilmek adına ön arka ve cesitli ısıklandırmalar edinmelisiniz.

Yol komple asfaltsa dişsiz lastikle alabilirsiniz ileri dogru.

İiyi pedallamalar.

Polisportun x fıghter denılen çamuluklarını agresıf suruş yapanlara tavsıye etmıyorum çabuk kırılıyorlar.

• Beğen
eğer okula giderken kullanıyorsanız terleme ihtimali için kışlık forma üstü al. okulda tuvalette değiştirirsin en azından butun gun okulda ter kokmazsın. paça bandı yine okulda yırtık veya yağlı pantolonla dolaşmamanız için ucuz ama önemli bir aksesuar. ön ve arka aydınlatma, kask ve kışlık uzun parmak bir eldiven zaten olmazsa olmazlardan mutlaka edinin.

Peki hangi seleyi önerirsiniz? Geniş ve jelli olması,fiyatının da uçuk olmaması şartıyla :)

sonuçta okula gidip geleceksiniz sele çok önemli değil bir süre sonra alışırsınız çünkü şuanlık boşuna masraf yaparsınız..
benim önerim bir kask almanız ilk olarak.. kilidiniz zaten var
ben de 1,5 km mesafe gidiyorum okula giderken.. seleyi değiştirmedim ki genelde günlük okulda 10 15 km mesafe de yapıyorum okul içinde.. neyse
eldiven kullanmanız sizin lehinize olacaktır kesinlikle alın derim..
suluk ve suluk kafesi maksimum toplamda 20 lira verin..
ön arka far toplamda en fazla 60 lira verin
km saati de sigma 509 işinizi görecektir.. fiyat olarak bilmiyorum..
sırt çantası kullanıyorsanız yedek iç lastik yama takımı ve pompa sürekli bulundurmanız sizin yararınıza olur...
bisiklet aksesuar ve giyim aksesuar bitmek bilmez ucuzdur hepsi genelde ama çok olduğundan bütçenizi hep aşar... hatta bitmek bilmeyen bir alışverişiniz olabilir :))

bençe ilk olarak
1.kask
2.reflektör bisiklet için xD
3.ve bir adet yama seti ve küçük bir pompa
4.birde kalavyu bir kilit :)

• Beğen
Geri