Scudo Sports

Bisiklet hırsızlığı kameraya yakalandı

mertznc

Daimi Üye
Tepki
456
Bisiklet
Ghost
Bugun İzmir Balcova'da meydana gelen bisiklet hırsızlığı kameralara yakalandı. Simdilik sadece instagram da mevcut görüntüler. (link)

Scudo
Turunculu kişi anlamış ama iş işten geçtikten sonra.

Diğer taraftan, kilitlerin hırsıza dayanmadığını ve sadece biraz yavaşlattığını biliyoruz. Ama burada hiç kilit de takılmadan orta yerde bırakılmış görünüyor. Tabii ki suç hırsızın, ama biraz da işini zorlaştırmak lazım gibi geliyor

Çalan kişide hırsız tipi yok ama, dedikleri gibi parayla imanın kimde olacağı belli olmuyo gerçekten de.

Birde balcova semti lux sentlerden gupe gunduz bu olayin olmasi cezalarin caydirici olmamasindan kaynakli.

Namussuzlar, bunları ve bunun gibi emek hırsızlarını bir iki yerinden keseceksin. Bak bir daha insanların emeğine göz dikebiliyorlar mı.

Yakalayacaksin bisiklet sahibine vereceksin odunla dövecek sonra atacaksın içeri 1 dk bile bırakmaya gelmiyor kilitleyeceksin

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
kilitlemeden anlık dükkan önünde bırakmak zorunda kalırsanız, durduktan sonra iki vitesi de bozmak lazım..
birisi aniden binip pedallamaya çalışırsa aynen apışıp kalır kaçamaz..

@firestone
Arkadaşlar hırsızın, namussuzun belirli bir tipi yoktur. Lütfen bu gibi genellemeleri bırakalım.
Biliyorsunuz, vaazlarının çoğunluğunu zina-fuhuş-tecavüz konuları oluşturan papaz ve imamların en meşhur olduğu konu çocukların cinsel istismarıdır. Tipe bakacak olursanız çok yanılırsınız yani.

@07yusuf belli bir tipi olmadığı için zaten "namussuzlar" diyorum. Genel konuşuyorum, insanların emeğine ve namusuna vs. göz dikenler için yaşasın Cehennem:mad:

Geri