Scudo Sports

Bisiklet Gözlüğü Yardim...

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Selam arkadaslar bir suredir bisiklet gozlugu arastiriyorum sirkecide birkac dukkan dolastim ne yazik ki gozlukler kalitesiz ve fonksiyonsuz bugun internetten decahtlon spor mağzasinda buldum sizce nasil eger tavsiye ediceniz bir marka veya dukkan varsa yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler... (link)

Scudo
Merhaba, linkteki gözlüğü uzun zamandır kullanıyorum şunu söyleyebilirim bu gözlük hobi kullanıcısı için ideal yani orta ayarda. fakat uzun turlar için daha iyi bir gözlük kullanılmalıdır. Decahtlon da bu tarz bisiklet aksesuarlarının fiyatları uygundur... almanızı tavsiye ederim.

Spor mağazalarında bulma şansınız çok zayıf, Julbo, Rudy ve Uvex gibi markaların photocromic ürünlerine bakabilirsiniz. Outdoor mağazalarında genelde bulabilirsiniz...

yurtdışından alma imkanınız varsa çok ucuza alabilirsiniz. ebayden
bide baktığınız gözlüklere kalitesiz ve fonksiyonsuz demişsiniz gözlükten nasıl bi fonksiyon bekliyorsunuz anlamadım

Yorumun icin teşekkurler zaten gozlugu cok beyendim gorunus olarak bugun de gidip alicam

Fonksiyon derken birden fazla cam ve lastik gibi aparatlardan bahsettim...

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama spor gözlük denince Oakley'in üzerine yoktur. Ben şu gözlüğü aldım, gerçekten mükemmel ötesi ama pahalı biraz, imkanınız varsa alın derim.

http://www.oakley.com/images/catalog/generated/750x350/2e/4dd99377041f8.jpg

@KenanSogutlu

gözlüğü bende kullanıyorum memnunum yok gibi nerde ise ama sarı camında sıkıntı var sanki algı sorunu yaratıyor bende
misal çukur var ama çukur daha uzakta gibi gösteriyo hop içindeyim kaçmaya çalışmadan daha ya da benim gözlerde sorun var bilemicem : )

Bugun alicam denerim sari mercekleri sana solerim sorunun sendemi mercektemi diye :D

(link) Bir üst modelini aldım ve kullanmak için sabırsızlanıyorum yorumlarınız için teşekkürler...:D

Mağlesef bütcem kısıtlıydı bende 45 tl ye decathlon dan aldım ama fena değil kaliteli bir gözlüğe benziyor...

Ben bu adresteki ürünü yaklaşık 25 TL'sına ebay üzerinden satın aldım. Bir süredir kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.
(link)

http://i.ebayimg.com/t/New-Cycling-Riding-Bicycle-Bike-UV400-Sports-Sun-Glasses-Eyewear-Goggle-5-Lens-/00/s/NTAwWDUwMA==/z/55MAAMXQTghRMaTc/$T2eC16RHJGIE9nnWqyZ3BRM,Tb01ww~~60_12.JPG

Geri