Erkan Dilek
Üye
- Tepki
- 17
- Bisiklet
- Scott
merhaba,
üniversiteye başladıktan sonra bisiklet kullanamadım.
o zaman kadar günde en az 7-8 saatim bisiklet üstünde geçerdi.
Ebeveynlerimizin aldığı bisikleti özelliklerini pek umursamadan kullanırdık.
şimdi forumu inceleyebildiğim kadarıyla bisiklet teknolojisi ilerlemiş ve çeşitlilik oldukça artmış.
kendime bir bisiklet alıp hem semt içinde hem uzun yolda kulanmak istiyorum.
bunun için Dağ bisikleti mi, yol bisikleti mi almam gerektiğine hala karar veremedim.
aklıma takılan esas önemli konu şu;
750 tl lik bisiklet ile 1500 tl lik bisiklet arasında gerçekten çok fazla hissedebileceğim fark var mı?
çünkü hissedemeyeceğim detaylardan ötürü fazla para vermek istemem.
Mesela Elektro gitarda öyledir.
700 tl lik bir elektro gitar ile 1500 tl lik elektro gitar arasında öyle aman aman fark yoktur. çok hissetmezsiniz yani.
ama 3000 tl lik gitar farklıdır mesela, tonlar cayır cayırdır.
4000 - 5000 tl lik bir bisiklet almayacağım.
ancak bilmek isterim ki; mesela sedona 741 ile scott ın 1500 tl lik bisikleti arasında hissedebileceğim bir fark var mı gerçekten?
diğer bir husus; dağ bisikleti ile uzun yol tavsiye eder misiniz, yoksa mutlaka yol bisikleti mi almamız gerek?
şimdiden teşekkür ederim.
üniversiteye başladıktan sonra bisiklet kullanamadım.
o zaman kadar günde en az 7-8 saatim bisiklet üstünde geçerdi.
Ebeveynlerimizin aldığı bisikleti özelliklerini pek umursamadan kullanırdık.
şimdi forumu inceleyebildiğim kadarıyla bisiklet teknolojisi ilerlemiş ve çeşitlilik oldukça artmış.
kendime bir bisiklet alıp hem semt içinde hem uzun yolda kulanmak istiyorum.
bunun için Dağ bisikleti mi, yol bisikleti mi almam gerektiğine hala karar veremedim.
aklıma takılan esas önemli konu şu;
750 tl lik bisiklet ile 1500 tl lik bisiklet arasında gerçekten çok fazla hissedebileceğim fark var mı?
çünkü hissedemeyeceğim detaylardan ötürü fazla para vermek istemem.
Mesela Elektro gitarda öyledir.
700 tl lik bir elektro gitar ile 1500 tl lik elektro gitar arasında öyle aman aman fark yoktur. çok hissetmezsiniz yani.
ama 3000 tl lik gitar farklıdır mesela, tonlar cayır cayırdır.
4000 - 5000 tl lik bir bisiklet almayacağım.
ancak bilmek isterim ki; mesela sedona 741 ile scott ın 1500 tl lik bisikleti arasında hissedebileceğim bir fark var mı gerçekten?
diğer bir husus; dağ bisikleti ile uzun yol tavsiye eder misiniz, yoksa mutlaka yol bisikleti mi almamız gerek?
şimdiden teşekkür ederim.