- Tepki
- 18
Bu hafta sanırım granfondo yarışları için toplantı yapılacak.Sonrasında da genel takvim açıklanır.Merhaba; bu seneki takvim ne zaman açıklanacak, bilgisi olan var mı?
İl temsilciliği için vermiş olduğunuz dilekçeyi önce İl Müdürü onaylayacak. Daha sonra bu dilekçe Spor Bakanlığına gidecek. Orada onaydan geçtikten sonra Spor Bakanı topluca bir imza işinden sonra İl spor Müd.geri gönderilecek. Yani bir süreç var biraz zaman alıyor. İl temsilcilerinin dışında daha önceden belirlenmiş faaliyetler takvime işleniyor. Fakat bu arada da takvimden sonra eğer sizde bir yarış planı yaptıysanız bunu federasyonla paylaşarak federasyonun takviminde belirsiz tarihler aralığında olan illerdeki yarışlara ekletebilirsiniz. Teklif verme adına zaten kasım ayı sonu itibari ile bitti. Mevcut il temsilcisi bir iki yarış istediyse o da zaten değerlendirme aşamasında olacak bu hafta. Birde şöyle bir durum var ki ; Siz yarış isterken Federasyon sizden şunu da istiyor. Diyor ki Şehrinizdeki yarışın yapılacağı yeri belirledikten sonra o yarış için sporcular adına kalacak yer , yemek , ödül vs bunları da belirtmeniz ve o bölgedeki yerel yönetimlerden izinler ile Gençlik spor il müdürlüğünün bilgisi ve katkısı olmaksızın sizin başvurunuzu değerlendirmeye almıyoruz ,yada her şey tamsa alıyoruz diyorlar. Özel yarışlar içinde Granfondo gibi olan etkinlikleri de aynı şekilde İl Spor Müdr. Valilik , Büyük Şehir Bld. den görüş alındıktan sonra takvime ekletebilirsiniz. Eğer bu tarz bir çalışma yapılmadı ise hemen girişimlere geçilip takvim durumuna göre eklenebilecek durumda ise eklenmesini sağlamalısınız. Federasyon çalışanı değilim fakat çok sık görüştüğüm özellikle granfondo çalışmalarında paylaşım yaptığım iki arkadaş var onlardan gelen bilgiler doğrultusunda yazdım bunları.Kolay gelsin.İl temsilcileri belirlendi mi? Biz devam etme dilekçemizi verdik ama bir dönüş yapılmadı. İl temsilcileri yapmak istedikleri programları sunmadan takvim çıkartmak ne kadar mantıklı?
Bu hafta sanırım granfondo yarışları için toplantı yapılacak.Sonrasında da genel takvim açıklanır.
Trabzon ,Rize var dediler Samet 😎Yakınlarda çok yarış olur umarım.
rizeliyim ama rizede sehirin içerisinde bir yarış organizayonu nasıl olur tahmin bile edemiyorum millet baltayla kovalar valla taytlı erkekleri gördülermi.Trabzon ,Rize var dediler Samet 😎
Turla Karadeniz gezisi yapıyorduk, Rize'de serbest zaman verildi. Nasıl olduysa arkadaşlarla gezerken yolu şaşırdık. Bir Rizeli'ye efendice gideceğimiz yeri sorduk. Rizeli "Bana mı gezeyrusunuz?" demişti.rizeliyim ama rizede sehirin içerisinde bir yarış organizayonu nasıl olur tahmin bile edemiyorum millet baltayla kovalar valla taytlı erkekleri gördülermi.