ASAP Rocky
Aktif Üye
- Tepki
- 53
- Bisiklet
- Carraro
Arkadaşlar herkese merhaba, şuan carraro sportive 224 kullanmaktayım ve bisikletimden çok memnunum ancak yer kaplaması ve toplu taşımada sıkıntı çıkarması nedeniyle katlanır bisikletlere baktım. 20" olanlar benlik değil ancak 26" olan bir tane buldum ve size danışmak istedim. Bisiklet kullanma amacım genel olarak şehir(istanbul) içerisinde turlar şeklinde gerçekleşiyor. Girmediğim yer kalmıyor diyebilirim sokak aralarıda, toprak yollarda(adalar vb). Gezintiye çıktığımda ortalama 25km hızla ortalama 25km mesafe sürüş yapıyorum ve bisiklet değiştireceksem bu konuda bir aksama istemiyorum. Geçmeyi düşündüğüm bisiklet ise mosso marine 26. Aynı zamanda şehirler arası yolculuk düşüncemde var ekipman ekleyerek. Sadece bisiklet ile değil tabiki ama tren+bisiklet şeklinde filan olacak sizce isteklerimi karşılarmı? Çok şey istiyorum belkide ancak hem şehirde kullanıp, hem evde saklamak hemde uzun yola gitmek isteyince böyle arayışlara giriyor insan. Bir de 26" 28"e göre nasıldır? Boyum 180cm 54cm kadro kullanıyorum geçiceğim bisikletinde 46cm olması lazım sıkıntı yaratırmı? bilgili kişiler yorumlarsa sevinirim 
up
up