Scudo Sports

Bisiklet çizimlerim

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
308
boş vakitlerimde yaptığım bisiklet illüstrasyonlarını sizle paylaşmak istedim.
not: telifleri bana aittir, izinsiz kullanılması yasal sorumluluğa yol açar.

Scudo
Müthiş olmuş. Nastrettin hocayı da bisiklete ters binmiş şekilde çizilmiş olarak hayal ettim bir an.

Buyrun size çizim.. Harika..

Elinize, emeğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: erdsde
Elinize , emeğinize sağlık.

@Abdullah Cimis

nasreddin hoca'ya benzemiş değil mi :) oysa bisikletle yolculuk yapan bir dede tasavvur ederek çizmiştim :) çok teşekkürler, selamlar..

mert ersun ve gökhan semiz; çok teşekkürler.

@Gökhan Semiz

@Mert Ersun

çok teşekkürler, selamlar.

Çok süper olmuş hocam özellikle ilk foto çok hoşuma gitti . Ellerinize , emeğinize sağlık.

Evet ilk çizim çok hoş olmuş. Tebrikler

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok mükemmel olmuş, ellerinize sağlık devamını bekliyoruz...

Çalışmalarınız gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Devamını görebilmemiz daha güzel olur kanaatindeyim.

herkese teşekkürler, bisiklet temalı çizimler bu kadar :) başka türde çizimlerim var, onları da yükleyeceğim.

İlk resimdeki jantların örümü şekil olmuş :alkis: Elinize sağlık , müthiş çizmişsiniz.

Konuyu gördüğümde basit karakalem resimler karşıma çıkar diye düşünmüştüm. Fakat gerçekten profesyonel bir elden çıkmış, hem konu hem çizim kalitesi bakımından gerçekten çok iyi resimler gördüm. Tebrik ederim sizi...

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Detaylardaki kaliteli çalışmalar ve tarzınız çok başarılı. Tebrik ederim

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş 1.resim'deki bisikletin jantları çok iyi :)

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
çok mu güzel olmuş biraz :) sadece şaşırabildim daha inceleyemedim.

çizim derken bisiklet tasrımı sandım.ama bunlarda gerçekten çok güzel.renkler canlı.resimlerde gerçekmiş gibi.tebrikler.

Volkan bey tebrik ediyorum çok kaliteli çizimler elinize gözünüze sağlık. Bende karakalem portre çizimleri yapmaktan hoşlanıyorum, daha evvel bir sergide açtım, arada bir sipariş portre yapıyorum. Bir çalışmamı paylaşmak istiyorum... çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.

Geri