2006'dan beri her sezon indiriyorum. Şu anda 2009 versiyonunu oynuyorum. Kendi takımımla 2. sezondayım ve Pro-Tour'a yükseldim. Track versiyonu da çok zevkli ama onda kariyer yapamıyorsunuz. Tavsiyem Custom-Team oyunu. Belirli bir bütçeniz oluyor, takım kuruyor ve takımın herşeyini kendiniz alıyorsunuz, bisikletçi, antrenör, ekipman vs. Önce kuvvetli bir takım lideri belirlemelisiniz. Takım liderinizi sezon boyunca yalnızca önceden belirlediğiniz üst düzey yarışlara sokmanız, giro ve Fransa Turu'ndan yalnızca birinde yarıştırmanız daha verimli oluyor. Yoksa sürantrene oluyor. Bir de yılda en az bir kere leasure trainig kamp yaptırmalısınız. Takımınızı seçerken özellikle time-trial yönünden kuvvetli sporculara öncelik verin ve 2 adet başaltı sprinter alın ki, küçük yarışlarda alacakları birinciliklerle takıma para kazandırsın. Boonen, Gilbert gibi tek gün klasikçilere paranızı harcamanızı pek tavsiye etmem. Onların dışındakilerle de parke taşında başarılı olmanız biraz zor oluyor ama kısıtlı bütçe ile bunları alırsanız all-rounder lideriniz zayıf kalabilir. Bir de vasatın altında genç sporcuları mecburen kadronuza almanız gerekecek. Onları da iyi antrene eder ve belli yeteneklerini ön plana çıkarabilirseniz yarış sırasında faydalı domesticler haline geliyorlar. Sponsorların belirlenmesi ve memnun edilmesi başka bir önemli konu. Gördüğünüz gibi bu oyunda hiç sıkılmaya fırsat yok, bisiklet sporunun tamamen içine giriyorsunuz, öyle ki artık eurosportta bisiklet yarışı seyrederken tüm sporcuların her ayrıntısını bildiğim için yarışın nasıl geçebileceğini tahmin edebiliyorum.