R refaba Üye Kayıt 5 Eylül 2008 Mesaj 5 Tepki 2 Şehir İstanbul İsim Reha 8 Eylül 2008 #1 Arkadaşlar ben bir bisiklet almayı düşünüyorum ortalama fiyat 200-300 arasına bisiklet bulma imkanımız varmı?... İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Arkadaşlar ben bir bisiklet almayı düşünüyorum ortalama fiyat 200-300 arasına bisiklet bulma imkanımız varmı?... İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
D drtroy Aktif Üye Kayıt 27 Temmuz 2008 Mesaj 108 Tepki 21 Şehir samsun 9 Eylül 2008 #2 aradığın kadro boyunu yazarsan daha kolaylık olur.
G Gozken Üye Kayıt 28 Ağustos 2007 Mesaj 15 Tepki 1 Şehir Bursa İsim Gürkan Özken Bisiklet Scott 9 Eylül 2008 #3 Benim elimde geçen yıl Carrefours'dan aldığım corvet marka bir bisiklet var. Toplamda 50 km dahi yapılmamıştır. Bisiklet işi beni saracağını anladım ve 1-2 hafta sonra trek 8500 aldım. Bu binmediğim 17"'lik bisikletimi düşünürseniz size verebilirim.
Benim elimde geçen yıl Carrefours'dan aldığım corvet marka bir bisiklet var. Toplamda 50 km dahi yapılmamıştır. Bisiklet işi beni saracağını anladım ve 1-2 hafta sonra trek 8500 aldım. Bu binmediğim 17"'lik bisikletimi düşünürseniz size verebilirim.
arif sarı Aktif Üye Kayıt 22 Mart 2008 Mesaj 156 Tepki 61 Şehir bursa 16 Eylül 2008 #4 siyah sedona borla 2008 var istermisin bi ay kadr kullanıldı sorunsuzdur daha üst modele geçmeyi düşündüğüm için satıcam
siyah sedona borla 2008 var istermisin bi ay kadr kullanıldı sorunsuzdur daha üst modele geçmeyi düşündüğüm için satıcam
K kurtulus16 Üye Kayıt 7 Temmuz 2009 Mesaj 76 Tepki 6 Şehir bursa 9 Temmuz 2009 #5 masa: zoom frenler :shmano balatalar: shmano arka dişli:shımano aynakol:shımano arka makara:shmano ön attırıcı:shımano jantlar:cıft kat fren vites kolları :shımano alımınyum : sele borusu. bogaz. pedallar ınıs dırksıyonu aliminyum dijital km saati pompası (link) e_kurtuluss@hotmail.com
masa: zoom frenler :shmano balatalar: shmano arka dişli:shımano aynakol:shımano arka makara:shmano ön attırıcı:shımano jantlar:cıft kat fren vites kolları :shımano alımınyum : sele borusu. bogaz. pedallar ınıs dırksıyonu aliminyum dijital km saati pompası (link) e_kurtuluss@hotmail.com