Scudo Sports

Bisan xty 5600 hd sorum var

isa kaya

Üye
Tepki
2
Bisiklet
b'Twin
Öncelikle herkese selamlar.

Amatör bir bisiklet kullanıcısı olarak hafta sonları kısa gezilerde kullanmak amaçlı bir bisiklet almaya karar verdim. aslında kendime ait bir bisikletim var ama artık yenilenme zamanı geldi.

sormak istediğim şu; yaklaşık bir kaç haftadır yaptığım araştırmalar sonucu bisanın bu modelini almaya karar verdim. ama o kadar ararştırmama rağmen hiç bir yerde kullanıcı yorumu ya da incelemesine rastlamadım. ayrıca bisanın sitesindede öyle detaylı bir açıklaması yok üstelik sadece bir tane resim koymuşlar bisiklete ait. bu bisiklet hakkında bilgisi olan ya da kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi. şimdi başka modeller tavsiye etmek isteyen olacaktır, bütçe ve ödeme şartlarından dolayı başka alternatifim şu an için malesef yok.

(link)

sizden ricam bu linkten bahsettiğim modeli incelemeniz. donanımı nasıldır alınabilir bir bisikletmidir, beni aydınlatırsanız sevinirim.

şimdiden herkese teşekkürler..

Scudo
full carbon kadrolu 10 kg ağırlığında bir bisiklet beğeniyorsunuz ve bütçenizin başka bişey almaya el vermediğini mi söylüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Sıte baska lınkı gosterıyor.Dogrusu bu olucak :) Fıyatı : 892 tl XTY - 5600 HD

KADRO FRAME :
TRIPLE BUTTED TUBE X-7 ALLOY, SIZE: 17"-19"
ÖN MAŞA FRONT FORK : SR SUNTOUR 26" SF13-XCM
FURŞ TAKIMI HEAD SET : SEMI - INTEGRATED
GİDON HANDLEBAR : 6061 BUTTED ALLOY
REKORLU BORU STEM : 6061 3D FORGET ALLOY
SELE BORUSU : 6061 BUTTED ALLOY
JANT RIM : DOUBLE - WALL 6061 ALLOY
LASTİK TIRE : CST 26x2,10 MTB
VİTES SHIFTER : 24 VITES – SHIMANO ACERA FULL SET
ZİNCİR CHAIN : KMC
FREN BRAKE : SHIMANO HYDRAULIC DISC BRAKE (CENTERLOCK)
AĞIRLIK WEIGHT : 14,28 KG (link)

• Beğen
Tepkiler: bkagan ve isa kaya
@Yusuf Kemal EREN

sanırım yanlış bisiklete baktınız :) linke tıkladığınızda karşınıza çıkan ilk bisiklete baktınız sanırım ben 5600 modelinden bahsediyorum. 5000 serisine bakarsanız bahsettiğim modeli görebilirsiniz. iyi günler

@ebubekir sözbir

evet ben yanlış link atmışm doğru linki attığınız için teşekkür ederim :) bahsettiğim model bu evet

• Beğen
Tepkiler: bkagan
@ebubekir sözbir

Kardeş, Bisan xty 5600 hd diyor arkadaş. 26" XTY 5600 HD SHIMANO ACERA 24 VİTES HD (SIZE 17"-19") Peşin Fiyat: 1,019.00 Vadeli: 1,121.00 . Böyle gösteriyor sanırım.

ben aldım çok iyi ve kaliteli memnunum (link) bu ilandan aldım 869 tl bisiklet 55 tl kargo tuttu

• Beğen
Tepkiler: isa kaya
ben de bir hafta once bu modeli almaya karar vermiştim eskişehirde buldum ve ciddi bir indirim vardı bundan dolayı bir üst modeli olan ve son kalan xty 5850 hd yi 823 liraya aldım fakat 5600 serisinin hepsi vardı magazada kendi bisikletimden memnunum 5600 da fena değildir diye tahmin ediyorum işte bu da linki; (link)

• Beğen
@isa kaya

şunları da eklemek isterim 5000 serisindeki seleler sert, maşalar da xcm değil xct dir...

• Beğen
@Emirhan Tangel

nasıl genel olarak vites geçişleri, amortisör, fren sistemi, sürüş konforu olarak biraz bahsedebilir misiniz?

@usame ömer

verdiğiniz linki inceledim ciddi bir indirim söz konusu. bisanın liste fiyatı ile 300 TL piyasa fıyatı ile 200 TL gibi ciddi bir indirim yapmışlar. kaçırılmayacak bir fiyat ama kredi kartı ile almam şu an için mümkün görünmüyor. bilgi için teşekkürler bu arada.

rica ederim, indirimin sebebi olarak tahminim ise yeni modellerin gelmek üzere olmasıdır. umarım seveceğiniz bir bisiklet alırsınız... :)

• Beğen
Fotoğraflarını atamadım ama facebook link veriyorum yeşil bisan benim (link) (link)

Geri