Scudo Sports

birşey olurmu acaba

Nevzat KÖSEOĞLU

Forum Bağımlısı
Tepki
569
bisikletle dagdan aşşagı inerken onume tavuk cıktı ve frene basmak zorunda kaldım yerler ıslaktı kaydım yere dusdum biraz suruklendım yaralarıma baktım hertarafında asvalta surtundugum için sıyrıklar olusmustu ama dız kapagımın hemen altında derın bır yara vardı oaradan buldugum bi mendılle yaramın ustunu kapattım ve devam ettım eve geldıgımde cok kotu kanamaya başladı hastaneye gıttık doktorlar dız kapagımın hemen altındakı yaraya 3 tane dıkıs attılar şimdi iyiyim ama bacagımı hareket ettıremıyorum ileride bi hareket kısıtlılıgına neden olurmu acaba?

Scudo
hayır ufak bi iz dışında hiç bişeyin kalmaz. hareket kısıtlılığı genellikle eklem içi kırıklardan sonra olur. seninki yüzeysel yumuşak doku sorunu olduğu için geçer. dizini hareket ettirememen oradaki yaradan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle , yara iyileşince diz normal hareketini yapar. enfeksiyon kapmamasına özen göster yeter. geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
geçmiş olsun,bence öyle hallerde kaçacak yer varsa kaçmalıısn yoksada ezmek mantıklı gibi :)

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
geçmiş olsun; umarım kalıcı bir sağlık sorunun olmaz.

yine de imkanın varsa bir doktora daha danış,
hem yeni pansumanını yaptırırsın hem de için daha rahat olur.

Büyük geçmiş olsun kardeş. Şaşkın tavuk başına neler açmış.

Dikiş atan doktor, eklem bağlarında tada diz kapağı kemiğinde vs. zedelenmeden bahsetmemişse ilerde sadece belli belirsiz dikiş izlerinden başka bir şey kalmaz.

geçmiş olsun dikilşler alındığında ufak ufak antrenmanlar yapasan derinin eski esnekliğine kavuşturur normal haline dönersin ;)

@ncok

bence, oradan buradan bulduğun şeyleri bir daha açık yaralara değdirme;)

geçmiş olsun

Birşey kalmıyacaktır yaklaşık 7 ay önce diz kapağımın tam bir karış üzerini iş kazası yüzünden derin şekilde yaralamıştım 7 dikiş atıldı.Ne kadar açıldığını tahmin edemezsin kaba et direk iki parmak kadar açıldı 20 gün kadar dikişleri kaldı kesinlikle sorunum olmadı ilk günler ben ayapımın üzerine basamıyordum çok geçmiş olsun

Geri