emreyamans Üye Kayıt 10 Eylül 2017 Mesaj 64 Tepki 399 Şehir Sakarya İsim Emre Yaman Başlangıç 2000—01 Bisiklet Tern Bisiklet türü Katlanır 12 Eylül 2017 #1 İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Şakran sahilindeki güzellikleri katlanır bisikletim ile birlikte gezerek sizler için derledim. iyi seyirler... Tepkiler: Whistle1358, avcioglu ve Tayfun Sezer
İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Şakran sahilindeki güzellikleri katlanır bisikletim ile birlikte gezerek sizler için derledim. iyi seyirler...
recep24ank Forum Bağımlısı Kayıt 12 Kasım 2008 Mesaj 1.553 Tepki 4.653 Yaş 45 Şehir Sakarya Adapazarı İsim Recep Eşref ÇINAR Bisiklet Carraro 19 Eylül 2017 #2 Emre seni buralarda örmek çok güzel. Sahiller ne kadar sessiz ve sakin. Demek ki bu mevsimlerde gitmek gerekiyor. Katlanır bisiklette güzelmiş. Ayakların dert görmesin Tepkiler: emreyamans
Emre seni buralarda örmek çok güzel. Sahiller ne kadar sessiz ve sakin. Demek ki bu mevsimlerde gitmek gerekiyor. Katlanır bisiklette güzelmiş. Ayakların dert görmesin