Scudo Sports

Bir maşa garipliği

Bugün tanıdık bir torna ustasına gösterdim.İç içe geçme parçanın daha önce kaynaklandığını ve artık çöpe atmam gerektiğini söyledi.Neyse iyi yanından bakarsak ölmedik yada sakat kalmadık.Şimdi maşa arayışına girdim ama bu maşa ölçüleride ayrı sıkıntı ve ayrıca karbon hariç uygun fiyatlı alu. maşalar satılmıyor sanırım piyasada ?

Scudo
@mehmetsunu
Aman hocam aman :) şimdi derler salcanoya laf atıyosunuz falan :) salcano işte heryerden çıkıyor yinede inanmıyorlar

Salcanodan kurtulus yok. Bence siz bir Rak Şok masa takin. Hem yeni bir icat yapmis olursunuz. Rak Şok masali ilk yol bisikleti.:)
Saka bir yana gecmis olsun. Bence tuketici haklari mahkemesine basvurun.

Bence de en güzel yömtem tüketici hakları olur. Sizi de yormaz hem uğraştığınıza değer

Hiç uğraşmak istemiyorum çünkü biliyorum boşa gidicek tüm çabam.Tee ilk zamanlar bisikleti aldığımda eksik parçalar için aradım kliksayı işte kayıt falan açtılar.Ben kendi aldığım parçaları takmıştım zaten değiştirecektim.Neyse taktık kullanıyoruz 1 ay sonra aradı yetkili bi kardeş.Telefonda diyorki servise götürüp tutanak tutulması lazım.E diyorum 1 ay geçti ben kendim taktım sizimi bekleyecektim.Yapıcak birşey yok diyor.İşin kısası ucuz etin yahnisi işte.:D

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Geri