akgulcemal
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 776
- Bisiklet
- Focus
20 dk önce bisiklet kullanmak amacıyla çevre yoluna doğru hareketlendim.Yaklaşık bi 8 km kullanacaktım ama hava soğuk olduğu için ve rüzgar karşıdan estiği için geri dönmeye karar verdim.Kestirme bi yoldan şehiriçine girdim.Tam hatırlamıyorum ama 20 km'lik bir hızla gidiyordum cadde de pek kalabalık değil.Az sonra olacaklardan habersizdim.İlerde 60 yaşlarında bi amca var nedense biran ona baktım arkası dönük beni görmüyor , elinin altında bi beyaz eşya ambalajı var bilenleriniz vardır ambalajı tutan plastik ipleri vardır.Amca tam yanından geçerken o ipi arkaya doğru savurdu hayat bi an yavaş çekime döndü hiçbir tekpki veremeden o ip geldi benim ön frenimin üstüne takıldı.Frenler hidrolik dolayısıyla anında kilitlendi bende bisikletten düştüm.Tam hatırlamıyorum ama galiba tam uçuş moduna girmedim.Senelerdir bisiklet kullanıyorum böyle büyük bi kaza yapmamıştım.Biliyorum pek büyük bi kaza değil ama hiç kaza yapmamış birine göre büyük sayılır.Allahtan yavaş gidiyordum hiçbirşeyim yok.Ben aynı yerden 30-40 la geçtiğimi biliyorum.Tedbirli yada tecrübeli olmak bazen çözüm olmayabiliyor...