Scudo Sports

Bilgiye İhtiyacım Var Jant Hakkınıda İçeri Lütfen

Scudo
Mavic Crossride rulmanlıdır,diğerini bilmiyorum.Mavic crossride fiyatı sıfırı 550-600 lira. 2.eli 350-400

mavic herzaman rulmanlı ve kendi jant setine özeldir tüm parçaları bu dt swiss in jant çember serisi. satan heryer farklı göbekle ve tellerle dizip satar buda fiyatını ve göbeğin özelliğini ve kalitesini değişken kılar. erdoganlar bu jant setini slx ve xt olarak dizmiş mesala ve rulmanlı değil. rulmanlımı iyi bilyalımı sorusuna burda girmeye gerek yok. benim gönlüm rulmanlıdan yana bilyalı göbeklerde canımı bezdirdi bilya yatak karıncalanması. rulmanlıya bakım yapdırmadan 15 bin km den fazla kullandım 30 dakkada bütün rulmanlarını değiştirdim 30 lira maliyeti oldu mavic in gözünü seviym :)

teşekkürler yanıtlarınız için Ek Olarakta Shimano Mt 15 Rulmanlı biliyorum fakat fiyatı nedir güncel ikinci el yanıtlarıda bekliyorum

@semih çelik

Bilgi için teşekkür ederim.Ben Carraro 022 kullanıcısıyım.Yakın zamanda Mavic aksium jant seti değiştirdim.Net 2 kg fark etti.Ağırlık bir yana akışta olağanüstü bir iyileşme var.

Geri