Scudo Sports

Bilgisayar ekranındaki görüntüyü videoya almak.

Oğuzhan Kabaçalı

Aktif Üye
Tepki
41
Bisiklet
Scott
Merhabalar. Ben bilgisayar ekranındaki görüntüyü ve sesimi kaydetmek istiyorum. Oyun videoları filan çekmek için. Bu tarz programlarla ilgilenmiş olan olupta yardımcı olursa çok sevinirim. Hatta daha önceden böyle oyun videoları çekenler varsa tecrübelerinide paylaşırlarsa minnettar olurum. :) İyi forumlar.

Scudo
Fraps ve open broadcaster. Bunları deneyin.

oyun için fraps gerisi için hypercam

quicktime programında bu özellik var. file>new screen recording..

Hypercam 2 & 3 bu programlarda basittir oyun videosu çekerken tercih edilen programlardandır

Bence en iyisi fraps kullanımı da kolay ama bazı oyunlarda kullanınca kasma yapabiliyor

bende frapsı öneririm ancak dosya boyutları büyük çıkıyor. bi ara mtb freeride diye bi oyunu çekecektimde beceremedim.
öneri:eek:yunları anlatırken duraksamayın vede aynı şeyleri önemli değilse çok söylemeyin.
öneri2:mikrofonu nefesinizi duyabileceğimiz kadar ağzınıza yaklaştırmayın.

bana güven oyunda fraps çok rahat kullanılıyor.
video boyutu küçültmeyi özelden anlatırım istersen.

O zaman frap zavazingosu hem ekran goruntusu cekiyor hemde ses kaydediyor dimi? Ben bugun Camtasia 8 diye bir program denedim ancak yarim saat anlatimdan sonra videoyu actim baktim ki oyun acik ama masaustu gorunuyor videoda sadece. Bugun veya yarin frapsi deneyecegim. Hepinize cok tesekkurler. Eger bu isi kivirabilirsem atarim videolari. :)

evet fraps te ayarlıyorsunuz.
ister windows sesini kaydedebiliyorsunuz ister farklı bi mic i

Bilgisayar sistemini de paylaşsaydın daha iyi olurdu. Sana önerebileceğim program Bandicam özellik ile online oyunlar da donmadan kaliteli videolar çekebilirsin.

Geri