Scudo Sports

Bilekten Nabız Ölçen Sporcu Saati Tavsiyesi

Emrah Özşahin

Forum Bağımlısı
Tepki
1.645
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Cyclocross
Öncelikle göğüs bandı olan saatlerden sıkıldım. Sürekli kayıyor bağlantı kopuyor falan rahatsız ediyor. Bazen bağlanması için bile 4-5 dk vakit harcıyorum. Bu nedenle bilekten nabız ölçen sporcu saati arıyorum.
Evde trainer üzerindeyken kalp atış hızı ve heart zone aralığını düzenleyebileceğim, dışarıda GPS üzerinden bisiklet sürüşlerini, koşu-yürüyüş kayıtlarını takip edebileceğim sporcu saati arıyorum. Tasarım olarak günlük hayatta da kullanabileceğim bir tarzda olursa daha güzel olur. Ne tavsiye edersiniz.

Son düzenleme:
Scudo
Hocam ilginizi çekerse saatim satılık. Aradığınız ihtiyaçları karşılayacak bir saat. (link)

Düşünürseniz, tekrar konuşalım.
Not: satış açıklamasında garanti bilgisini güncellediğim için yayın onaya alındı :). GET'li satış fiyatı 1390 Garmin Forerunner 735xt.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Hangi gogus bandini kullaniyorsunuz? Bende Suunto Smart Sensor var bahsettiginiz sorunlari hic yasamadim. Buyuk beden almis olabilir misiniz?

Daha once bilekten nabiz olcen saat kullanmadiysaniz tavsiye etmem, stabil degiller.
En dogru sonucu gogus bandi veriyor. Pro atletlere bakarsaniz hepsi gogus bandi kullanir.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri