Scudo Sports

Bikeinn sitesinden iade ettiğim ürünün parasını alamıyorum

SEL PER

Forum Demirbaşı
Tepki
799
İsim
Selçuk
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Bikeinn Sitesinden 8 Aralık 2021 tarihinde bir ürün sipariş ettim. Ama kargo süreci uzayınca siparişi iptal ettim maille de bu konuda kendilerine bilgi verdim. Yine de 5 Ocak tarihinde kargo geldi. Kargoyu kabul etmedim ve geri döndü kendilerine de bilgi verdim. Kargo takip linkine göre kargo 31 Ocak tarihinde karşı taraftan teslim alindi. O günden bugüne defalarca mail atmama rağmen standart olarak "kargonuz henüz gelmedi gelince geri ödemenizi yapacağız" dışında cevap alamadım. Boyle bir şeyle hiç karsilastiniz mi ve nasıl cozebilirim bu konuyu kargo takip linkimde suydu :

(link)

Scudo
Bankanıza dilekçe verin. Online alışveriş yaptığınızı ancak ürünün elinize ulaşmadığını, satıcının ücret iadesi yapmayı kabul etmediğini ve tüketicinin korunmasına dair kanuna göre bankanın müteselsilen sorumlu olduğunu yazın.

Bankaya başvuruda bulundum fakat ödeme karşı tarafa geçtiği için zor gozukuyor

Gerekirse spama boğun çakalları. Miktarı bilmiyorum ama 5 kuruş dahi olsa o sizin hakkınız.

• Beğen
Tepkiler: SEL PER
Gerekirse spama boğun çakalları. Miktarı bilmiyorum ama 5 kuruş dahi olsa o sizin hakkınız.
internette bakıyorum aynı yöntemi ürünü geri yollayan herkes için kullanıyorlar galiba bu konuda baya şikayet var

Sonunda trustpilot.com diye bir siteye şikayet yazdım. Anında dönüş yaptılar ve ücreti 1-2gun icerisinde iade çıkaracaklarını bildirdiler. Demekki bundan anliyorlarmis. Beklemedeyim gelmezse bulabildiğim heryere yazacağım. İnternetin gücü de bu iste

Boyle bir durumla karşılaşan arkadaşlara yol gistermesi için paylaşıyorum. Bikeinn sitesi tamam paranızı yollayacağım demesine rağmen bugüne kadar herhangi bir hareket yapmamıştı ama bugün bankadan arandım. Bankaya bildirdiğim itiraz incelenmis ve haklı bulunmuş olumlu sonuçlanmış. Banka karşı tarafa ödemeyi yaptığı için bankanın böyle bir şey yapabileceğini beklemiyordum açıkçası ama yapabiliyormuş demekki. Teşekkürler Murat B.

Boyle bir durumla karşılaşan arkadaşlara yol gistermesi için paylaşıyorum. Bikeinn sitesi tamam paranızı yollayacağım demesine rağmen bugüne kadar herhangi bir hareket yapmamıştı ama bugün bankadan arandım. Bankaya bildirdiğim itiraz incelenmis ve haklı bulunmuş olumlu sonuçlanmış. Banka karşı tarafa ödemeyi yaptığı için bankanın böyle bir şey yapabileceğini beklemiyordum açıkçası ama yapabiliyormuş demekki. Teşekkürler Murat B.
Mümkünse yurtdışı ödemelerde master card kullanın zira olumsuzluk ne olursa olsun master card paranızı iade ederek aradan sizi çıkarıyor ve sorunu kendisi ile firma arasında hallediyor.

Geri