Cihangir. Aktif Üye Kayıt 22 Nisan 2017 Mesaj 120 Tepki 96 Yaş 44 Şehir İstanbul İsim Cihangir Bisiklet Giant 4 Ağustos 2017 #1 Birkaç bisikletçiye gösterip "olmaz değişmesi lazım" cevabını aldığım arka janttaki sekmeyi 1 saat uğraşıp düzelten Bike and Outdoor Kadıköy mağazası Veli beye ve çalışanlarına TEŞEKKÜR EDERİM. Tepkiler: BerkEvren, Burak_Cakir, Road_Runner ve 2 kişi daha
Birkaç bisikletçiye gösterip "olmaz değişmesi lazım" cevabını aldığım arka janttaki sekmeyi 1 saat uğraşıp düzelten Bike and Outdoor Kadıköy mağazası Veli beye ve çalışanlarına TEŞEKKÜR EDERİM.
koshanerberk Üye Kayıt 9 Temmuz 2017 Mesaj 72 Tepki 36 Şehir ankara İsim Berk KOŞANER Bisiklet Ghost 4 Ağustos 2017 #2 @Cihangir. çok şanslısınız böyle müşterisine saygısı olan kişileri tebrik etmek lazım Tepkiler: Cihangir.
Cihangir. Aktif Üye Kayıt 22 Nisan 2017 Mesaj 120 Tepki 96 Yaş 44 Şehir İstanbul İsim Cihangir Bisiklet Giant 4 Ağustos 2017 #3 @koshanerberk Yani sağolsunlar uğraşıp düzelttiler yoksa ya tek jantın gelmesi için çok bekleyecektim ya da takım jant alacaktım
@koshanerberk Yani sağolsunlar uğraşıp düzelttiler yoksa ya tek jantın gelmesi için çok bekleyecektim ya da takım jant alacaktım