Scudo Sports

bianchi

pekerist

Üye
Tepki
14
elimde çift amartüsorlu bısıkletım var ondakı parcalarla normal amartisorsuz yapmak ıcın neler yapmamaız lazım ne kadara mal olur yardımcı olursanız sevınırım.

bu kadro uyarmı
(link)

Scudo
Geotech expert(yani gönderdiğin kadro) olabilir. Bende ondan almayı düşünüyorum. fiyatıda uygun. Diğer parçaları bu kadroya takıp kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: pekerist
Bence kadro uyar ama bence kadro yerine bsikleti yenilemek daha mantıklı.Yada geçici bi yöntem olarak ortadaki amortisörü sıkıp kilitleyebilirsin.Performansı arttırıcaktır.

• Beğen
Tepkiler: pekerist
cevaplarınız ıcın teşşekür ederim arkadaslar bu aksam uzun bır aradan sonra bısıkletıme tekrar bındım cok uzun olmasa da tabııkı. ufak ufak kondısyonumu artırmayı dusunuyorum. ılerkı zamanlar yavas yavas kendıme bısıklet toplamayı dusunuyorum.

@pekerist

En güzeli...

Bianchi deki parçalar kesmeyecektir,bir arkadaşımız arka amortisörü sabitle demiş,bence de iyi fikir ..bir de lastikleri de dişsiz yapabilirsiniz ilk aşamada epey farkeder,ilerde de boşa gitmez.
(+2 adet bianchi dragon sahibi)

Umarım gönlünüze göre bisiklet toplar,iyi günlerde tepe tepe kullanırsınız.

@FatihDokmeci Dragon Bianchi'nin en güzel bisikletlerinden biri bence,arada dağa tepeye çıkmak istediğim zaman atlıyorum,8 sene oldu nerdeyse ama hala sürüş keyfi süper:)

• Beğen
Tepkiler: FatihDokmeci
@Onur Kahraman

Bencede geotech uyar. Forumdaki "2. EL MTB ve yedek parça bölümü" ne bir bak 1-2 tane geotech görmüştüm. Yanılmıorsam fiyatı da 120 falandı. ;)

@Deep Diver

Ben de aynı fikirdeyim.. Tamam gülle gibi ağır ama çok sağlam..
2-3 sene tepe tepe kullandım,ne lastik patladı ne de jant/tel le uğraştım.
Birtanesini memlekete götürdüm,peder kullanıyor,ona mercedes gibi geldi..
Birtanesini de eşim kullanıyor,ihtiyacım olduğunda ödünç verir sanırım :)
Memleket (Konya) dekine dişsiz daha ince lastik taktık,akış çok iyi oldu,orijinal lastikleri oldukça iri dişli.
Arka amortisör Konya için gereksiz kaldı....

Saygılar...

Geri