Scudo Sports

bianchi troy acil yardım !!! :((

Alperen KIR

Forum Demirbaşı
Tepki
77
Bisiklet
Scott
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce bianchi troy aldım. bisikleti kullandıktan sonra bir şey fark ettim. bunu anlayamadım ve sizlere danışmaik istedim. Benim sorunum şu ; bisiklet üzerindeyken bisikletin her iki disk frenini de sıktığımızda ve bisiklet üzerinde ileri geri hareket ettiğimde tekerlekler oynuyor. hani disk fren ile tekerlek arasında boşluk var sanırım. ve bu boşlukta bisikletle giderken durduğum anda ses yapıyor. bianchi servisine götürdüm balatalar oynuyor dedi. ama pek de tatmin edici cevap gelmedi bana. sizler daha iyi bilirsiniz bunları. ilk defa disk frenli bir bisiklet kullanıyorum ve daha ne nedir bilmiyorum. lütfen yardım edin. ( bisikletimde full deore sistem var.) bu tür olaylar insanı bisiklet soğutuyor. bunu halletmem gerekiyor . :(

Scudo
bisikletin bianchi troy böyle şeylerin olması gayet normal çünkü bisikletin tam mtb değil.şehir ve dağ bisikleti karışımı gibi bir şey.ufak tefek sesler için garanti dışında çok paran gider zamanla alışman lzm böyle şeylere sorun büyümedikeç çok fazla problem olmaz.böyle sorunlar bitek scoot-trek gibi bisikletlerde olmuyor:D

:) bu sorunumu hallettim. disk frenle teker arasında boşluk varmış. sağ olsun ismail kardeşimle yaptık. o olmasaydı hala bozuktu bisiklet :)

nasıl memnunmun troydan bnde almak istiorm ne kadar aldın ve boyun kaç cm bilgi verirmisin hafifliği falan nasıl ?

• Beğen
Tepkiler: Alperen KIR
işte yapmadı servis ısparta servisi yapmadı sinirlendirdiler beni. bende söktüm bisikleti yaptım :) ismail kardeşim sağ olsun. çok yardımı dokundu :)

@tikik

hocam bisiklet gayet güzel. kadro boyu 40 cm. benim boyum 177. biraz kısa gelior bana kadro boyu. değiştirmeyi düşünüyorum kdaroyu. sırf kısa olduğu için. daha sıfır kadro. ama bisiklet o kadar güzelki hiçbir sorun yok. 13.5 kg ağırlığı var. corratec expert ile aynı. çok güzel bisiklet tavsiye ederim. ama kadroyu değiştirmek istiyorum. fakat sıfır kadro acıyorum açıkçası. :) onun için şimdilik biniyorum :) bisikleti tavsiye ederim :)

@Alperen KIR

BNMDE BOYUM 1.77 :D peki hangi kadro boyu oluyor bize ?

18 inç uygun en düşük 17.5 al. ben düşük aldım işkence :) en düşük 17.5 al yani. bence 18 inç uygundur :)

bencede bisiklette kadro boyu çok önemli benimde boyum 173 yaş 15 uzamaktayım :D banada 17.5 bile kısa geliyor bende 18'' im :)

evet kadro önemli :) yaptık bir hata bakalım nasıl değiştireceğiz bunu :) hadi hayırlısı. .

bende de salcano ng 255 srd var. benim boyum 1,65cm 16" kadro almam gerekiyordu malesef bana da 18" kadro gönderdiler ve bir türlü değiştirmelerini sağlayamadım. kadro çok önemli uzun süreli sürdüğüm zaman gidona fazla eğilmemden dolayı boynum, omuzlarım ve kollarım ağırıyor. bende kadroyu değiştirmeyi düşünüyorum bisikleti alalı 2 - 2,5 ay kadar oldu.

Geri