Scudo Sports

Bianchi speed 4000 (İlk-Son haliyle birlikte)

Tepki
9
İlk hali:http://t1308.hizliresim.com/1d/m/rnr09.jpg

Son Hali:http://m1308.hizliresim.com/1d/m/rnr0u.jpg

Gerçekten ilk zamanlar bisikletime çok kötü şeyler diyen kişiler oldu bu benim biraz üzdü ama ben bisikletimi seviyorum.Baya bir masraf yaptım ve şuan keyifle biniyorum.Değiştireceyim tek şey şimdi aynakolum.Bisikletimi hafifletmeye çalışıyorum.

Değiştirdiklerim:
-Lastik:michelin country trail
-maşa:rst gila
-Aynakol(alıcam):shimano acera
-Aksesuarlar: km saati(sigma bc 5.12)
: sela altı çanta:btwin
: ön-arka far:infini
: barend:rockrider
: pompa:sedona
: suluk:zefal
: suluk tutucu:zefal
Toplam harcama:80+120+60+40+105+30+15+20+10=480 tl.

Scudo
hayırlı olsun bence çok güzel :)

Güzel bir bisiklet şık duruyor hayırlı olsun.

Bu arada resme biraz daha dikkatli bakınca gördüm de hocam Atatürk imzasını nasıl yaptırdın oraya? Çok kalite durmuş ;)

Hayırlı olsun, unuttuğunuz şey ise jantlardaki sarı reflektörler :D

İşte bu speed 4000 kardeşliği :D Bnde bayılıyorum bisikletime bnim değiştireceğim tek şey şimdilik amortisör ve lastikler(kış için) :)

Bir foto da bn koyuyim :)

http://j1308.hizliresim.com/1d/m/rp7kz.jpg

Öncelikle hepinize teşekkürler.K atatürk imzası heryerde satılıyor genelde kırtasiyelerde.1 tl falan zaten alınca anlarsınız emin olunki sizdede aynı şekilde durur.Reflektörde haklısınız yeniden takacağım.Ve son olarak speed 4000 kardeşliği :D
Herkes bianchinin speed serisini kötü biliyor yok çelik falan diye ama bilmiyorlarki speed serisinin 4000 alüminyum.Bu yüzden fikrinden dönen çok kişi gördüm.Yanlış yönlendirme yapanlardan nefret ediyorum :D

Süper bnim dün bundan beterdi bi güzel yıkadım sildim :D 4000 CANDIR :D

hayır disk uyumlu değil

Pedalları değiştirmenizi öneririm. Dış lastikler değişmişken iç lastikleri de değiştirip Smile basarsanız patlak sorununuz olmaz. Son olarak rulmanlı göbekle yağ gibi kayarsınız. ;) Saygılar.

@Erdem Ş.

Rulmanlı göbekler ne kadar ?

Teşekkürler slime işini hallettim.Aynakolla birlikte pedallarıda değiştirmeyi düşünüyorum zaten.Fakat gene canım sıkıldı biri bana sram xo arka aktarıcıyla takas varmı diye dalga geçmiş.İlk hevesle birlikte bütün moralim bozuldu.Sonuçta herkesin bir sınırı var ama bunu hala anlamayanlar var :(

Bende Speed 1000 kullanıyorum. Arka göbek dağıldı. Rulmanlı göbek bakıyorum. Çin malı göbekler 25'den başlıyor ama kimse tavsiye etmiyor. Profesyonel olmamak şartıyla kaliteli bir rulmanlı göbek 50-60 arası değişiyor. Bir de Taiwan üretimi rulmanlı göbek ve örülü jant (çift katlı) takımını 50'ye bulabiliyorsunuz. Ben de kararsızım.

Eren arkadaşım, bisiklet bir kültürdür. Sadece sürmek için bisiklete binilmez. Öyle sürenle de sohbet edilmez. Ben öyle bir tipin ne dediğine bile bakmam. Bisiklete son model Mercedes parası yatırmak mesele değildir. Mesele gerektiğini alıp gerektiği kadarını kullanmaktır. İşin kültürü gereksiz tüketime karşı olmaktır. O nedenle dinleme, duyma, sinirini bozma.

hocam hayırlı olsun.bende 2011 speed kullanıcısıydım o zamanlar numarası yoktu :D
sana tavsiyem çok fazla para harcamaman.biliyorum tutamıyorsun kendini ama :D ama yapma

Geri