Scudo Sports

Bianchi servis aralığı ve ücreti!

Sn @mehmet gülmez

Bisikletimi aldığım günden itibaren, bütün bakım ve tamirini kendim yapıyorum.
Bisikletimi, ehil olmayan (yetkili servis de dahil olmak üzere nitelikli personel sorunu var), ehil olmadığı halde yapacağı işi ücretli olarak yapan kimseye teslim etmem.
Bisikletimin "garantisi" de, tek "yetkili" servisi de, benim.
Ezcümle:
Konu bağlamında; Bisiklet bakım ve tamiri ile ilgili konularda tercih, son kullanıcı arkadaşlarımızın olmakla birlikte, tamir ve bakım periyodlarının kullanıcılar tarafından gerçekleştirilmesi taraftarıyım.
Esen kalın.
Bu konuda çok haklısın ama bazen kendi bisikletimizi kendi onaracak zamanımız olmayabiliyor. Bisikletçilere gitmeyi sevmem ama 2 hafta önce pazar günü arka göbek hafif boşluk yapmıştı vizelerim nedeniyle zaman ayıramayacağımdan bisikletçi ye gittim bisikletçi de başka zaman gel demişti. Ben de ertesi sabah okul dönüşü bisikletçiye uğrarım diye evden çıktım ama sürerken fazla bir fark hissetmedim zaten boşluk azdı ben de bisikletçiye gitmeye üşendim o hafta o şekilde bindim. Dün de nasıl olsa vize haftası bitmişti, zamanı satın almama gerek de kalmamıştı ben de kendi boşluğumu kendim aldım üstüne de yıkayıp parlatıp zinciri yağlayıp fren ve vites ayarlarını da yaptım.

Scudo
Geri