Scudo Sports

Bianchi Miles ile City sport 27 VS arasında kaldım...

Athos

Üye
Tepki
3
Salcano City Sport 27 VS
700C TREKKING 27 VİTES
6061 ALÜMİNYUM
SUNTOUR NEX4610-V4-DS MLO KİLİTLEMELİ
SHIMANO RD-M390 ACERA
SHIMANO ST-EF65 27 VİTES
SHIMANO FD-M390 ACERA
SHIMANO HG20-9 KASET DİŞLİ
SUNTOUR XCR
SUNTOUR XCT-SQS
TEKTRO 837 ALÜMİNYUM V-FREN
SALCANO/ZOOM MTB-AL-153BT ALÜMİNYUM
ZOOM AHEAD ALÜMİNYUM DERECELİ
SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ
VP A68 ED SALCANO LOGOLU
SALCANO X-PRO3 8X4 ÖZEL ÖRÜM
SHIMANO HB-RM40, FH-RM70 QR
CONTINENTAL TOURING PLUS REFLEKTÖRLÜ
Fiyat 750 TL
(link)

Bianchi Miles
ALÜMİNYUM / YARI ENTEGRE MAŞA YATAĞI
Maşa ZOOM AMORTİSÖRLÜ 28"SWIFT-140 AMS 1.1/8" (Kilitlenebilir değil)
Jant 28/622X19 BIANCHI ÇİFTKAT ALÜMİNYUM SİYAH 36H
Lastik 700X38C 40-622 SİYAH
Vites SHIMANO ALIVIO / ACERA 24 VİTES
Fren V-Fren ALÜMİNYUM
Sele SELLE ROYAL RIO SİYAH
Önde Shimano dinamo var
Fiyat 850 TL
(link)

Scudo
eğer bu ikisi ise kesinlikle salcano, ama bianchi nero kullanıyorum hybrit ve çok memnunum, ona da bir bakın derim.

Pazarlıklı fiyatlarıdır. Bu fiyata taksit de yapıyorlar.

bianchi Nero veya salcano city sport.. ikisinden birini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ama MILES'ı pek düşünmeyin derim.

Neden Miles 'ı düşünmeyeyim??? Aslında Whisle Yuma Man in bir kopyası olmuş bisiklet. Türkiyenin her yerinde servis ve parça bulma imkanı var. Evet Bianchi nin ticari yaklaşımları bisikletten soğutuyor insanı. Ellerinde daha iyisini yapabilecek bir düzen varken, büyük şehirlerde yaşamayan insanlar için fazla bir seçenek bırakmıyor. Burada bisikleti beyaz eşyacılardan satın alabilirsiniz. Satan kişi hemen eline bir hesap makinası alır ve "son ne olur" sorusuna cevap verir ve başka bir şeyden anlamaz. Servis deseniz... o da ayrı sadece yaz mevsimi para kazandığının söyleyerek tamamen duygusal yaklaşır olaya.

SALCANO için bir hafta sonra getiririz dediler. Para peşin. Peki ya beğenmezsem ne olacak... soğuk su. Aralarında kadro farkları oduğunu söyleyebilirim. 70?? ve karşısında 6061 (bir fark varmı bilmiyorum. Hatta bianchi nin satış departmanının aradığımda ağırlıkları hakkında kadro hakkında forumda konuşulan bir çok şey hakkında bilgi sahibi olmadıklarını gördüm. Onlar için bisiklet sadece beyaz eşya... O nedenle kaybedecekler. Accell bikes satın aldı Bianchi'yi Ghost, Whistle gibi markalar getiriyorlar. Ama sipariş verelim dediğinizde 6 ay gibi süre var.

İşin duygusal yanı... İnternetten bisiklet almak, internetten don almayla aynı. Fiyatlar almış başını gidiyor. Telefonda bile %10 iskonto alabiliyorum bir çok yer ile konuştuğumda. Birde kapılarına gidip pazarlık etsek kimbilir ne olur.

Bisiklet işi kışın dondurma satmaya benziyor. Siparişler Ocak ayından verilir. 2012 modellerini satarsın 2013 leri piyasaya sürersin (KRON). Yada satacağın kadar bisiklet ithal edersin ve istediğin fiyata yutturursun.

Bir arkadaş vardı forumda Salcano 27 vs yi 864 TL aldığını yazmış hemde Sirkeciden.... Hadi canım dedim yüksek sesle... ben Isparta'dan Bu fiyata alıyorum sen membağından liste fiyatına alıcaksın. Tabii unutmamak lazım çorba da sadece su ile kaynamıyor...

Karar vemek için bir bilene danışalım dedim. Ama forum bunun için yeterli olmuyor galiba... Teknik konuları hariç tutuyorum

Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: timur_t
Bianchi de kadro boyu 50/52/54 cm ve istediğim kadro yok. Salcano fabrika ile konuştum önümüzdeki hafta 27 VS nin 20" leri çıkıyormuş. Bekelyelim bakalım

Geri