Scudo Sports

Bianchi Discovery hakkında

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
Mehaba!

Isparta'da sürmek için şehir bisikleti almaya karar verdim. Üniversiteye gidip gelmek (8km uzaklıkta), zayıflamak maksatlı kullanacağım.

Boyum 192, kilom 100-105 arası.

550 TL olarak burada ki bir satıcıdan buldum, ancak almadan önce siz üstadlarıma sorayım dedim. (16,5 kg ağırlıktaymış)

Teşekkürler, cevaplarınız benim için çok önemli.

Scudo
Abi ben sana Kron xc500 tavsiye ederim pazarlıkla 600tl ye alırsın.Ama benim dicek pek bişeyim yok başka bilgili abiler yorum mutlaka yazarlar onlar yardımcı olacaktır.

Çok sağol muratt35 kardeşim, ama bu boyla rahat sürebilir miyim xc500'ü?

Arkadaşım önce Aramıza Hoş Geldin. Fiyat son mu ve Bisiklet bütçene göre iyi Bianchi'de bu bisikletin fiyatı 728 tl. Amörtisörlü Maşa'mı düşünmüştün?.Tam donanımlı olması,Far vs iyi;
Yalnız far dinamolu ise Performansını düşürecektir. İllede Bianchi'de Karar kıldıysan,daha hafif atak düşünüyorsan,çamurluksuz,selesiz düz Bisikletlere yönel diyorum,ön,arka far sonra alırsın.
Tıme Out Erkek Modeli (link)
veya Retro Modeli (link) bak araştır,şimdiden Hayırlı Olsun...

Çok teşekkürler, hoşbulduk. Far, çamurluk , amörtisör şart koşmamıştım zihnimde. Genel olarak zayıflama maksatlı, beni yarı yolda bırakmamasını öngördüm zihnimde. Discovery ile tanışmam en yüksek onun olması sebebiyle idi gittiğim yerde ki diğer modellere kıyasla. Sadece çamurluğun artısı olabilir benim için Isparta bu mevsimde çok yağışlı oluyor. Sudan korunmuş olurum. Far dinemolu mu bilemiyorum. İnternette incelemesini vs bulamadım, forumda da. Model marka bilmem :) tek sürdüğüm 1. sınıftan 8. sınıfa kadar Bisan'ım vardı, 5 vites o kadar. İlgin için sağol kardeşim.

Dostum normal şartlarda sana (anladığım kadarıyla asfaltta kullanacaksın) şehir/tur bisikleti tavsiye ederdim ama madem kilo vermede kullanacaksın o zaman MTB al derim. MTB asfaltta sana daha fazla kalori harcatır. Ayrıca bakarsın arazi koşullarında da kullanmak istersin, o zaman iyiki MTB almışım dersin. Ama yine söylüyorum amaç kilo verme olmasaydı o zaman şehir/tur bisikleti daha uygun olurdu.

Bütçen 500-600 civarı ise Kron, Salcano, Sedona modellerine bakabilirsin.

Şehiriçi ulaşım ve spor amaçlı kullanmayı düşünüyorsan şehir bisikleti mantıklı. Oğuzhan'ın dediği doğru MTB daha fazla enerji harcatır ağır arazi koşullarıunda dahi sürülebilir fakat kilo vermek amaçlı enerji yakmak ile çabuk yorulmak farklı şeylerdir. Isparta'da 4 yıl yaşadım. genelde düz bir şehir. Üniversiteye doğru hafif eğimli uzun bir rampa hatırlıyorum bu yolda MTB sıkıntı yaratabilir. tur - hybrid için kadro ölçüleri... Yukarıdaki linkte senin boyun için 23" 58cm ve yukarısı kadro boyu uygun görünüyor. Bu boy nadir bulunur. Antalya'da bulabileceğini düşünüyorum. Sele borusu ve gidon boyunu değişimleri ile sana uygun bisiklet bulunacaktır.

Çamurluk önemli, bagaj bağlantıları olursa çok iyi olur.

Şimdiden iyi pedallar.

Oğuzhan.pilgir kardeşimizin dediği gibi şimdi MTB'mi almalıyım,

Birde model olarak tavsiyede bulunabilirseniz, çok makbule geçer. Burada ki satıcıların çoğu market bisikleti satıyor, Bianchi den başka marka yok tanınmış.

Antalya'ya gidebilirim eğer discovery'den daha iyi tavsiyeleriniz varsa.

Hakkınız ödenmez, çok teşekkürler cevap yazan herkese.

Bianchi Discovery i inceledim.Bu bisiklet seni çok yorar hem ağırlık bakımından hemde sürüş bakımından.Sana Salcano City Sportu şiddetle tavsiye ediyorum.Bisiklet 28 jant olup şehir bisikletidir.

Bence şehir bisikleti bakmalısınız. Merkezden Eğirdir'e rahatlıkla gider antrenman yapmış olursunuz zayıflamak için. Sonra da verdiğin kiloları göl kenarında rakı balık yaparak geri alırsın :)

Tavsiye olarak Carraro şehir modelleri uygun fiyatlı ve güzeller, bulabilirsen 2011 model Whistle Guipago, Sedona 321, Bianchi Guipago, hibrit modellerden Salcano City Sport çeşitleri olabilir. Bütçeni yükseltirsen Trek 7.2 ve yukarısı, Speciallized Sirrus, Giant Seek2 vb. Önemli olan uygun kadro boyunu bulman. Antalya'ya gidip deneyerek almanı tavsiye ederim.

Aklımı mı okudunuz hocam? Bende Oltamı alır eğirdire giderim diyordum. Balık benden rakı arkadaşlardan olur artık :)

Çok teşekkür ederim cevaplayan herkese. Salcano C.Sport'a bakayım ben. Beğenmezsem Antalya'ya daha iyi bir şey almak için gideyim. Tavsiye edilen modelleri yazdım notlara. Sağolun tekrardan.

Merhaba lutfen bana yardimci olurmusuniz ise gidip gelmek icin bisiklet kullanacagim.gunde 10 km yolun %90 i duZ
(link)
(link)

Baska bisiklet oneriniz varsa onlarda olabilir.
Aradigim ozellikler dik durus , rahatlik , klasik goruntu.
Boy 1.81 kilo 85
max.butcem 1.300 TL

Arkadaşlar herkese merhabalar, aranıza yeni katildim. Yaklasik iki yıldır amatör ama genelde hergun bisiklet üzerinde olan biriyim. Hali hazirda kullandigim bisiklet bianchi alto 26 jant celik kadro.Cocuklugundan sonraki ilk bisiklet diyebilirim. Zamanla bisikletin bana kadro okarao kucuk geldigini ve uzun kullanımlarda bel agrisi yapmaya başladığını hissettim. Discovery beğendim, hatta bir iii defa deneme imkanim oldu gayet guzel. Eskişehirde yaşıyorum, sezon sonu olması sebebiyle magazalarda urunler genelde sınırlı kalmis. İnternetten baktığımda da discovery modelinin MAN, vb, extreme... gibi farklı versiyonlarinin ve hepsinin de farkli fiyatlarinin olduğunu gördüm. Kadro olarak ta 54 ve 48 ya da 49 var genelde, 54 çok büyük gelir mi bilemedim acikcasi. Bilgisi olan, kullanan arkadaşların yardımlarına fikirlerine ihtiyacim var. Simdiden teşekkürler... Tekerinize taş değmesin

Geri