@agnostika
bisikletin Salcano nun fiyat/performans açısından en iyi bisikleti.13 kilo olması tam bir harika.bende almayı düşündüm fakat boyum 188 olduğu için 20 inc kadrolarıda olmadığı için mecbur başka bisikletlere baktım çünkü üretimde sadece 16 ve 18 inc yani 40 ve 46 cm olanları vardı ve yine piyasadaki bir diğer fiyat performans oranı çok iyi ve Salcano ASTROya göre bir üst sınıf olan Bianchi Özel Seri SAUK aldım 900 ytl ye.Benimkide 15 güne ancak gelir.bu arada bisikletinle hiç korkmadan bahsettiğin ısparta-antalya-fethiye turunu yapabilirsin hiç korkma.sadece yoldayken bisikletini dinle ve her zaman gerekli ayarlarını ve bakımını zamanında yap.yoksa salcanonun veya bianchinin yapamadığını bahsettiğin KRON,CANNONDALE, TREK gibi markalar yapamaz.eğer kataloglarını incelersen hepsinin ağırlığı en az 13 den başlar. tabiki herşey ağırlık demek değil ama özellikle uzun turlarda önemli olan ağırlık,jant çapı ve lastik kalınblığıdır ve en azından shimano acer veya altus vites sistemine sahip olmaktır.tek yapman gereken üzerinde gelecek olan michelin mud lastiği 2x 175 boyutlarında ince ve mümkünse patlamaya karşı dirençli başka bir lastikle değiştirmen.
SAĞLICAKLA KAL