fatih çelik
Aktif Üye
- Tepki
- 35
- Bisiklet
- Cannondale
Arkadaşlar hibrit bisikelt araştırıyorum hatta ghost 1300 alıp donanım yükselticektim.Fakat geçen gün bisikleti bi göriyim sipariş vermeden diye sirkeciye gittim.İstediğim bisikleti bulamayınca gezerken Delta bisiklete girdim arkadaşla konuşurken işte aradığım bisikleti nerede kullanıcağımı filan söylerken boşver abi yol bisikleti al dedi o hibrit i alıcaksın dağ bisikletinden çok ta farkı yok dedi anlattı bisikletleri sağolsun bu senenin son kalan caad 8 ini gösterdi istersen sana ayırırım dedi şimdilik dursun bi düşüneyim dedim.Eve geldim daha önce gördüğüm bi caad 8 ilanı vardı ilan silinmiş sitelerden bakamadım numarayı kaydetmişim evde allahtan aradım arkadaşı bisiklet duruyor abi dedi.2011 Caad 8 jantları shimon 501 ile değişmiş sanırım ve 105 kilitli pedal var bana 1600 tl e bırakıcak
Şimdi erdoğanlar bisiklet te scott s30 tiagra var bana 2250 liraya vericekler
Delta 2100 tl gibi bişeye 2012 caad 8 sora'yı alabilirim
ve ikinci el 2011 caad 8 i 1600 tl'ye alabiliyorum
Kafam karıştı ikinci el olan bisikleti daha göremedim resimleri çok temiz hava nın güzel olduğu bi gün incelemeye gidiceğim bi görüp delta bisiklete de götürüp göstebilirim zaten yeni kask aksesuar filan da alıcağım 2011 caad 8 i önerir misiniz .Bi sorun çıkarda bisiklette.Sıfır a karar verirsem arkadaşlar caad 8 mi speedster s30 mu bütçe kısıtlamam yok ama daha üste çıkmak istemiyorum sadece
Şimdi erdoğanlar bisiklet te scott s30 tiagra var bana 2250 liraya vericekler
Delta 2100 tl gibi bişeye 2012 caad 8 sora'yı alabilirim
ve ikinci el 2011 caad 8 i 1600 tl'ye alabiliyorum
Kafam karıştı ikinci el olan bisikleti daha göremedim resimleri çok temiz hava nın güzel olduğu bi gün incelemeye gidiceğim bi görüp delta bisiklete de götürüp göstebilirim zaten yeni kask aksesuar filan da alıcağım 2011 caad 8 i önerir misiniz .Bi sorun çıkarda bisiklette.Sıfır a karar verirsem arkadaşlar caad 8 mi speedster s30 mu bütçe kısıtlamam yok ama daha üste çıkmak istemiyorum sadece