Scudo Sports

BH Speedrom 105

Scudo
Murat bey abd den getirdiğiniz bu makine mi.
Çok güzel güle güle kullanın.
Getirme surecinden bahseder misiniz.
Prosedürü nasil?

Yollarda zaten anca görüşürüz onun dışında size el sallamaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok. :) Kazasız belasız güle güle kullanmanız dileğiyle bol pedallı günler dilerim.

Iyi dilekleriniz icin tesekkurler, hepimize kazasiz gunler.

Yusuf Bey Amerika`da yasiyordum eskiden, bisikleti de oradan aldim ve diger ev esyaarimla birlikte gemiyle konteynirda geldi. Sahsi esya oldugu icin vergi istemiyorlar. Zaten bildigim kadariyla yurt disindan gelirken bisiklet getirecek olursaniz, yeni bile olsa havalimani gumrukte odeme istenmiyormus, ama bundan emin degililm, onu bu forumda okudum.

Tek bildigim bisikletlerin bizim ulkemizde ABD`ye gore %20 -25 kadar daha pahali oldugu.

Muazzam bir bisiklet.Güle güle kullanın.

İyi günlerde kullanın , boğazın pozisyonu genel optiği biraz bozuyor sanki , ilerde maşayı birAz kesip boğazı tam aşağıya çekebilirsiniz belki daha agresif ve race durur [emoji2]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aslında boğazı tam aşağıya çekip üstten de gereksiz kısmı tümüyle kestirmeyi düşündüm geçenlerde. Diğer taraftan bu kış için bir cyclocross edinmeyi düşünüyorum, onu alabilmek için bu bisikletimi satmam gerekebilir, yeni sahibi daha yüksek bir boğaz isteyebilir de diye kestirmedim. Gerekli kesme yapıldıktan sonra çok daha spor duracağı muhakkak.

Beistegui Hermanos (BH) aslinda dunyanin en eksi bisiklet markalarindan biri. 100 yildan fazla bir suredir bu isteler. Cok buyuk bir uretici degil ama cok kaliteli bisikletleri var. (link)

Mevcut bisikletlerimin fotolarini paylasmadigimi gordum.

2002 Fondriest U 107 Top Level - Team Lampre Edition Dura Ace / Ultegra 8.6 kg

http://(link)

http://(link) IMG_1674.JPG

Scott Addict R1 Dura Ace (53/39 Dura Ace veya 50/34 Ultegra) 6.9 kg

IMG_1676.JPG

Scott. İyiymiş :harika:

Scott yaz bisikleti ve kendi capimda daha hizli binisler icin, Fondriest kis bisikleti

Geri