Uğur Yeşilyurt Üye Kayıt 1 Ağustos 2008 Mesaj 89 Tepki 18 Şehir İstanbul Bisiklet Cannondale 12 Ağustos 2012 #1 Merhaba arkadaşlar, Beylikdüzü yakınlarında katılabileceğim bisiklet grubu var mı acaba? Yol bisikleti kullanıyorum. Özellikle hafta sonları beraber bisiklet sürebileceğim kişiler arıyorum. Konu hakkında cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, Beylikdüzü yakınlarında katılabileceğim bisiklet grubu var mı acaba? Yol bisikleti kullanıyorum. Özellikle hafta sonları beraber bisiklet sürebileceğim kişiler arıyorum. Konu hakkında cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
semih59 Forum Bağımlısı Kayıt 26 Mart 2007 Mesaj 916 Tepki 1.406 Yaş 66 Şehir İstanbul İsim Semih Saygın Bisiklet Scott 13 Ağustos 2012 #2 Beylikdüzü bisiklet grubu var.Faceden bakabilirsin. Tepkiler: Uğur Yeşilyurt
H Hucreceperi Üye Kayıt 15 Kasım 2012 Mesaj 86 Tepki 28 Şehir istanbul avcılar Bisiklet Carraro 8 Mart 2013 #3 (link) Küçükçekmece bisiklet grubu çok uzak sayılmaz sana. (link) Büyükçekmecede de bir grup var aynı şeilde. büyükçekmece grubunda yol bisikleti sayısı da fazla bildiğim kadarıyla
(link) Küçükçekmece bisiklet grubu çok uzak sayılmaz sana. (link) Büyükçekmecede de bir grup var aynı şeilde. büyükçekmece grubunda yol bisikleti sayısı da fazla bildiğim kadarıyla