Scudo Sports

Beylikdüzü'nde Bisan MTX 7800 marka bisikletim çalındı (Ödül Verilecek)

Scudo
Artık ben de bisikletimi bulabilirsem böyle bişey yapıcam. Maalesef o günden beri hiç bir gelişme yok ve aramadığım sormadığım taramadığım yer kalmadı. İnsana çok koyuyor gerçekten bişeye tam bağlanmışken elinden kayıp gitmesi..

Esenyurtta pazarcıları ve bisikletcileri dolaşıp arayacaktım ama polis oraya tek gitme en azından yanında bir kaç kişi olsun yoksa telefonu cüzdanı kaptırırsın dedi. Nasıl bir ülkede yaşıyorsak artık. 2020 Yılının Metropol şehrinde pazarları dükkanları bile dolaşamıyosun...

Hocam ortalık hırsız, şerefsiz ve dolandırıcı kaynıyor. Metrekareye bir hırsız düşüyor internetten bakıyorum her gün birçok dolandırıcılık ve hırsızlık haberi. Benim bisiklet de sokağa çıkma yasağında oldu anlamıyorum biz çıksak sokağa çıkma yasağında hemen ceza keserler sokaktaki hırsız elini kolunu sallayarak sokağa çıkma saatinde geziyor. Çok geçmiş olsun. Bizimde 2 bisiklet çalındı İzmir Bornovada. Biri kardeşimin resimde arkada olan SALCANO NG650 diğeri KRON XC150 gören duyan olursa forumdan yazsın lütfen. Evet çok pahalı değil ama severek kullanıyorduk.
WhatsApp Image 2021-02-08 at 00.59.09.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Huri ve Cemal Ç.
Sizede çok geçmiş olsun hocam. Umarım tez zamanda bulabilirsiniz. Üstelik ikisini birden kaybetmişsiniz :(
Benim çalınalı 2 ay'a yakın bir süre olacak ve o günden beri hergün ilanlara bakıp araştırıyorum ama maalesef bir ize rastlamadım. Gerçekten bisikletimin çalındığı zamanki verdiği acıyı hala içimde hissediyorum. Allah çalınan bütün bisikletlerin bulunmasını nasip etsin. Bu hırsız köpekler yüzünden içimize sinen güzel bir eşya almaya korkar olduk.

üzüldüm,geçmiş olsun umarım bir an evvel bulursun.

• Beğen
Tepkiler: civan.ahmetyasin
Sizede çok geçmiş olsun hocam. Umarım tez zamanda bulabilirsiniz. Üstelik ikisini birden kaybetmişsiniz :(
Benim çalınalı 2 ay'a yakın bir süre olacak ve o günden beri hergün ilanlara bakıp araştırıyorum ama maalesef bir ize rastlamadım. Gerçekten bisikletimin çalındığı zamanki verdiği acıyı hala içimde hissediyorum. Allah çalınan bütün bisikletlerin bulunmasını nasip etsin. Bu hırsız köpekler yüzünden içimize sinen güzel bir eşya almaya korkar olduk.
İlanlara bakmayı bırakmayın. Adres sınırlaması yapmayın. Mümkünse tüm TR ya da Bölge ile sınırlayın. Arama yaparken de her sınıfa ayrı ayrı bakın. Bir süre sonra yeni ilanları şıp diye görür hale geleceksiniz. Çok sıkıcı evet ama şart. Benim bisikletim mtb olmasına rağmen şehir bisikleti sınıfında ilana çıkmıştı. Mtb baksaydım sadece asla bulamayacaktım.

Umarım en kısa sürede bulursunuz. Bulursanız da umarım zorlanmadan geri alırsınız..

Hocam polislerden bir haber var mı ? Böyle bir olayda herhangi bir gelişme olursa sizlere haber veriyorlar mı ?

Not: Çevrenizde spotcu veya bit pazarı filan varsa kesinlikle bakın

Hocam polislerden bir haber var mı ? Böyle bir olayda herhangi bir gelişme olursa sizlere haber veriyorlar mı ?

Not: Çevrenizde spotcu veya bit pazarı filan varsa kesinlikle bakın

Ben polise haber vermiştim çalındığı gün. 2 ay sonra Sakaryada bulup gidip aldım geldim. Ekim ayıydı.. 2 gün evvel iç işleri bakanlığı anket yaptı telefonda. Hizmet değerlendirme anketi. Sanki çok bişey yapılmış gibi. Daha doğrusu yapılamamış olması da ayrı bir konu. Sonuçta bulunmadı yani polis öyle biliyor en azından.

Diyeceğim o ki gelişme olursa elbette haber verirler benzer bir şey bulduk gelin bakın falan gibi ama onun dışında hiç bir ses çıkmıyor. Bilginize.

Çalınan bisiklet ile ilgili bir gelişme var mıdır.

Çalınan bisiklet ile ilgili bir gelişme var mıdır.
Yok hocam maalesef üstünden neredeyse 1 geçecek hala ses seda yok. Polislerden de ses yok. Yuvarlanmış kendi halimizde gidiyoruz durduran yok..

Yok hocam maalesef üstünden neredeyse 1 geçecek hala ses seda yok. Polislerden de ses yok. Yuvarlanmış kendi halimizde gidiyoruz durduran yok..
Bana da polisten ara sıra bu mesajlar geliyor.
Screenshot_20211202_150514_com.google.android.apps.messaging.jpg

Gidip demedim bisikleti buldum geri aldım diye. Bakalım ne olacak. Bir gün altımda görüp çullanırlar mı sanmıyorum. Haftada 1 kez göztepe polis karakolunun önünden geçiyorum bu bisiklet ile. 🤷‍♂️

Bana da polisten ara sıra bu mesajlar geliyor.
277855 dosyayı görüntüle

Gidip demedim bisikleti buldum geri aldım diye. Bakalım ne olacak. Bir gün altımda görüp çullanırlar mı sanmıyorum. Haftada 1 kez göztepe polis karakolunun önünden geçiyorum bu bisiklet ile. 🤷‍♂️
Göztepe polisi çalışıyomuş hocam maşallahı var... Gözünüz aydın bu arada tekrardan.. Bizim burdakiler dosyayı sobaya atıp çoktan ısınmışlardır zamanında :) Ara sıra sahibinden de benim modelden bisikletler görüyorum ama ilan kaldırılmış oluyor hep. 1 tanesini yakalayabilsem satıcıyla iletişime geçicem ama şu zamana kadar nasip olmadı maalesef.

evin içinde olmasına rağmen hem ön tekerini hem arka tekerini kadroya kilitliyorum

Geri