Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.118
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Cambaz
251683 dosyayı görüntüle
251684 dosyayı görüntüle
Evliyim ve 2+1 kutuda oturuyorum ve 3 bisikletim var. İsterseniz yer buluyorsunuz.![]()
İlanlara bakmayı bırakmayın. Adres sınırlaması yapmayın. Mümkünse tüm TR ya da Bölge ile sınırlayın. Arama yaparken de her sınıfa ayrı ayrı bakın. Bir süre sonra yeni ilanları şıp diye görür hale geleceksiniz. Çok sıkıcı evet ama şart. Benim bisikletim mtb olmasına rağmen şehir bisikleti sınıfında ilana çıkmıştı. Mtb baksaydım sadece asla bulamayacaktım.Sizede çok geçmiş olsun hocam. Umarım tez zamanda bulabilirsiniz. Üstelik ikisini birden kaybetmişsiniz![]()
Benim çalınalı 2 ay'a yakın bir süre olacak ve o günden beri hergün ilanlara bakıp araştırıyorum ama maalesef bir ize rastlamadım. Gerçekten bisikletimin çalındığı zamanki verdiği acıyı hala içimde hissediyorum. Allah çalınan bütün bisikletlerin bulunmasını nasip etsin. Bu hırsız köpekler yüzünden içimize sinen güzel bir eşya almaya korkar olduk.
Hocam polislerden bir haber var mı ? Böyle bir olayda herhangi bir gelişme olursa sizlere haber veriyorlar mı ?Sizede çok geçmiş olsun hocam. Umarım tez zamanda bulabilirsiniz. Üstelik ikisini birden kaybetmişsiniz
Benim çalınalı 2 ay'a yakın bir süre olacak ve o günden beri hergün ilanlara bakıp araştırıyorum ama maalesef bir ize rastlamadım. Gerçekten bisikletimin çalındığı zamanki verdiği acıyı hala içimde hissediyorum. Allah çalınan bütün bisikletlerin bulunmasını nasip etsin. Bu hırsız köpekler yüzünden içimize sinen güzel bir eşya almaya korkar olduk.
Hocam polislerden bir haber var mı ? Böyle bir olayda herhangi bir gelişme olursa sizlere haber veriyorlar mı ?
Not: Çevrenizde spotcu veya bit pazarı filan varsa kesinlikle bakın
Yok hocam maalesef üstünden neredeyse 1 geçecek hala ses seda yok. Polislerden de ses yok. Yuvarlanmış kendi halimizde gidiyoruz durduran yok..Çalınan bisiklet ile ilgili bir gelişme var mıdır.
Bana da polisten ara sıra bu mesajlar geliyor.Yok hocam maalesef üstünden neredeyse 1 geçecek hala ses seda yok. Polislerden de ses yok. Yuvarlanmış kendi halimizde gidiyoruz durduran yok..
Göztepe polisi çalışıyomuş hocam maşallahı var... Gözünüz aydın bu arada tekrardan.. Bizim burdakiler dosyayı sobaya atıp çoktan ısınmışlardır zamanındaBana da polisten ara sıra bu mesajlar geliyor.
277855 dosyayı görüntüle
Gidip demedim bisikleti buldum geri aldım diye. Bakalım ne olacak. Bir gün altımda görüp çullanırlar mı sanmıyorum. Haftada 1 kez göztepe polis karakolunun önünden geçiyorum bu bisiklet ile. 🤷♂️