Scudo Sports

Beyler YARDIMM!

Scudo
Bence renk olarak Merida ama fiyat, üzeindeki parçalar, kadro boyu, ağırlığı, bunun gibi kıstaslara baktığında hangileri ön planda, hangi bisiklet bunlardan en çoğunu sağlıyor, Bunlara dikkat eder sonra da onu alırdım. Şimdiden hayırlı olsun. Foruma hoş geldiniz. Eskişehir'de Görüşmek üzere.

yorumunuz icin tesekkurler ama benim donanimlar konusunda hic bilgim yok. linklerde verdiklerim var su anda forumda bunlardan hangisi sizce daha iyi?

Carraronun biraz daha üst gibi görünüyor cok fark yok ama. Ayrıca en yeni duranda carraro sanıyorum.

Öncelikle 24 vites ve arka attırıcısı alivio. Sıralarsak tourney-altus-acera-alivio geliyor.

Geotechin arka attırıcısı tourney kronun ki acera.

Öteyandan maşalara bakarsak geotechte RST maşa denmiş modeli belirtilmemiş kıyas yaparsak nrde durur bilemiyorum.

Diğer ikisinde xcm ve xct maşa var xcm maşa daha üst modeldir fakat yıl olarak xct daha yeni üretim gibi duruyor aynılar diyebiliriz.

Kadro ağarlıkları aşşagı yukarı aynıdır diye düşünüyorum ve kadro boyları hepsinin medium , hepside disk uyumu var ve geliştirilmeye acıklar yani ileride istedigniz parcaları alarak yükseltmeniz mümkün.

Bilgim dogrultusunda secimizine yardım etmek adına bişeyler yazdım umarım yardımı olur. Kendi secimimi satan kişileride göz önünde bulundurarak yazmak istemdim.

Kaldı ki donanımlar aşşağı yukarı aynı gibi fiyatta yine birine cok yakın bu nedenle görsel zevkinize göre secim yapmanızı öneririm bu 3 bisiklet arasında.

İyice hepsini gözden gecirin içinize sinen bisiklette karar kılın pazarlıgınızı yapın ve güle güle kullanın.

tesekkur ederim cok yardimci oldunuz. kisisel gorusunuzu cok merak ettim bende kararimi verdim zaten sizde öm ilede olsa belirtirseniz sevinirim.

Geri