Scudo Sports

Beşiktaş - Beşiktaş romanı mimarı aranıyor

Turhan Evci

Forum Bağımlısı
Tepki
312
Selam
Şimdi hep beraber bir roman yazalım,
sonra bu romanın gerçek kahramanları bizler olalım,
eğlenelim, gülelim ama daha önemlisi bütün bu adımları hep beraber pedallıyarak atabilelim. :vroam:

Beşiktaştan hep beraber Sarıyere gitsek - börek yesek, Sarıyerden Anadolu kavağına gitmek için vapura binsek ve anadolu yakasinda çukulatalı ve karamelli karışık dondurma yesek, daha sonra anadolu yakasından Beykoz istikametine pedallasak, vapurla yada motorla Avrupa yakasına geçsek ........................................................
Evet, yeni fikirlerimizi burada üretelim, muhteşem bir pazar günü geçirelim, ve resimlerimizi yine bu konunun altında birbirimizle paylaşalım.
En iyi güzergahı çizecek olan üyemizin dondurması benden

Sewgiler

Scudo

Fikir süper yanlız size nacizane bir öneri Beykozun içinde yani meydanında yol kazılı ...
O güzergahı değiştirin sıkıntı çekmenizi istemem.

:p Allahım ya bu ne büyük mutluluk...
YUPPİ YUPPİİİİİİ
Sanırım Beşiktaş' tan başlayacak olan tur en çok benim işime gelecektir :D
Güzel ya; bu hafta Anadolu yakasındaki arkadaşlar erkenden kalkacakken ben daha çok uyuyacağım :D
Turhan abi güzergah konusunda ben bişey söylemek istemiyorum. Ama size karşılamaya en önce ben geleceğim

Pazar gününü iple çekiyorum...

Barbaros merhaba..
Hoşgeldin..

Nasıl geçti yolculuk..?

Umarım yaşadıklarını ve deneyimlerini bizimle paylaşırsın..
Doğal olarak merak ediyorum.(z).

Hoşcakal..

bu pazar degildir umarim.. bu pazar foruma da yazdigim uzere catalcaya gidiyoruz gelmek isteyen arkadaslari bekleriz.. onumuzdeki pazarlardan birindeyse ben kesinlikle katilirim...

selam barbi hoşgeldin nasıl geçti yolculuğun
sanırım fotoğraf lar çekmişsindir
pazar gene çalışıyorum kahretsin

Merhaba Ramazan Süperdi.
Tabiki paylaşacağım. Resimler hazır ama hikayesinide yazayım daha güzel olsun diye sizi biraz bekletiyorum. sanırım pazartesıye hazır olur.
sevgiler.

Evet 150 cıvarı fotograf cektık. foruma bır 30 tane koymayı dusunuyorum. Pazartesi gezı kısmına.
Sevgiler.
Barb.

süper bir fikir,en güzel bişey!!!ben bir yeni ortaköylü ve eski ve de sadık bir beşiktaş hayranı olarak bu romanın bir parçası olmayı çok isterim.umarım bu pazardan bahsetmiyorsunuzdur,önceden verilmiş bir sözüm var çünkü.ne de olsa söz namustur,tutmak lazım,her ne kadar böyle bir organizasyonu kaçırmak istemesem de...sonraki haftalarda yanınızda olmaya çalışacağım,bizi haberdar edin.

Fikir süper yanlız size nacizane bir öneri Beykozun içinde yani meydanında yol kazılı ...
O güzergahı değiştirin sıkıntı çekmenizi istemem.
-----------------------
süper bir fikir,en güzel bişey!!!ben bir yeni ortaköylü ve eski ve de sadık bir beşiktaş hayranı olarak bu romanın bir parçası olmayı çok isterim.umarım bu pazardan bahsetmiyorsunuzdur,önceden verilmiş bir sözüm var çünkü.
-----------------------
bu pazar degildir umarim.. bu pazar foruma da yazdigim uzere catalcaya gidiyoruz gelmek isteyen arkadaslari bekleriz.. onumuzdeki pazarlardan birindeyse ben kesinlikle katilirim...
-----------------------

Tamam, önerilerinize dikkat edeceğim ve bu hafta sadece Sarıyere gidip geleceğiz,
akabinde aynı geziyi tekrarlıyacağız, bu sefer bu pazar gelemeyen arkadaşlarıda aramıza alarak.
Gidişimizde istanbul daha uyanmadığından yolumuz boş ve açık olacaktır, dönüş yolunun durumuna göre, belkide 15 günde bir bu geziyi tekrarlarız.

Kalan diğer pazar günlerimizi de biz Kadıköylülerin sürekli gitmiş olduğu Tuzla veya Büyükada da geçiririz.

Bu arada gündemimde İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ TURU var.
Bununla ilgili daha önce bir çalışma yapmıştım, 5 arkadaş denemeye karar verdiğimiz gün şarıl şarıl yağmur yağdı :mad:
Turumuz eğlence amaçlı olduğundan turu iptal etmiştik.

Şimdi hep beraber tekrar gözden geçirelim İznik gölü turunu. :D
Sabah erken saatte bulusup gitmemizde yarar varki, öğlen sıcağında Orhangaziden İznik gölünün diğer tarafına kadar pedallamış olabilelim.
Orhangaziye kadar kişi sayısına göre kiralayacağımız otobüsle ulaşalım. Gölün çevresi ve Orhangaziden kalkip Orhangaziye ulasmak yaklaşık 100 km. civarında.
Bu gezi ile ilgilenebilecek olan arkadaşlar, yine buradan yazışırsak iyi olacak.
Otobüs bu tur için 400.YTL istemişti. 20 kişi olursak kişi başına 20.YTL yol + yemek ücreti.
Bütün gün pedallamak ise bedava ;)

Bu tip turlardan gözünüz korkmasın, tabiri caizse " Anca beraber-kanca beraber"
turumuzda kopmalar olmaz, her türlü güzelliğimizi aynı anda yaşarız, maksadımız ortak olan zevkimizi birlikte paylaşabilmek. :p

Sewgiler

İznik turuna kesinlikle katılmak isterim Turhan abi;), sen zamanını söyle yeter :D

Bende geliyom Sarıyer'e hehehehehehe :D Aylardir bugunu bekliyoduk... :p

Sevgiler

MFG(+)

Sarıyer turumuzu yaptık. Daha İstanbul uyanmamış olduğundan gidişimiz çok eğlenceli ve rahat geçti. Sarıyerde balıkmı börekmi sorunu ile karşılaştık, balık ağır bastı ve daha ileriye Rumeli kavağına gittik. Meğer yazın İstanbulda yaşayanlar erkenden kalkar ve buralara denize gelirmiş. Her taraf full doluydu. Neyse bir yerde midye tava bulabildik. Akabinde Emre'nin fikriyle vapur ile ( bisiklete kesinlikle ücret alınmıyor) Kanlıcaya gitme kararı aldık. 2 Arkadaşımız sarıyer üzerinden geri dönmeyi tercih ettiklerinden bizlerden ayrıldılar. Kanlıcadan Kadıköye kadar çok yoğun trafikte yol aldık. Sanırım Sarıyerden Beşiktaşa dönmek çok daha akıllıca olacakmış.
Sewgiler

Eyooooooooooooooooooooooooo süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bi gündü yaw walla:) Acayip mutlu oldum. Aylardır bu geziyi bekliyodum. Neyse katılamayan arkadaşlarla bir daha yaparız. Ama bu sefer daha deneyimliyiz. Yolları da öğrenmiş olduk. :D Katılan herkese binlerce teşekkür buradan tüm yüreğimle. :p.

Sevgilerimle

MFG(+)

"waay beee" dedim döndükten sonra.. 60küsür km, süper bi ortam, sarıyer..
muhteşemdi kesinlikle.. bunu tekrar yapalım walla.. fatihinde dedii gibi, artık daha deneyimliyis.. :)

Sewgili Turhan, İlgin we Onur, resimler için teşekkürler bu arada..

Warya superdı. Hayatımda ilk kez bogazda "köpek balıgı" gördüm. Dimi fatih :)

Geri