Scudo Sports

Beşiktaş belediyesi bisiklet turu 20 Ağustos 2017

Mtt

Aktif Üye
Tepki
108
İsim
Mücahit
Bisiklet
Kron
IMG_8914.JPG

Bisiklet Sür Beşiktaş!

Fosil yakıt kullanımının devasa boyutlara ulaştığı günümüzde, bisikletle ulaşımın sağlanması çok kıymetli değil mi? Beşiktaş Belediyesi de bisikletle ulaşıma dikkat çekmek için PAGÇEV iş birliğiyle bisiklet turu düzenliyor.

20 Ağustos 2017 Pazar, Beşiktaş Demokrasi Meydanı
Toplanma: 09.00 Hareket: 09.30

Bisikletseverler, toplanma süreci ardından Beşiktaş Demokrasi Meydanı’ndan hareket ederek sahil yolundan Aşiyan Mezarlığı’na ulaşacak. Aşiyan Mezarlığı’na ulaştıktan sonra ters istikamette Beşiktaş’a dönülecek. Dönüş yoluna geçtikten sonra maraton yine Beşiktaş Demokrasi Meydanı’nda son bulacak. Etkinlik sonunda ise çekilişle sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Rota
Beşiktaş Demokrasi Meydanı - Aşiyan Mezarlığı - (Dönüş) - Beşiktaş Demokrasi Meydanı (link)

Scudo
Bir mani olmazsa ben orda olacağım. O güzergahta kullanıyorum zaten en azından araçlara kapalı rahat rahat bineriz :)

• Beğen
Tepkiler: Mtt
pazar günü o trafiği kapatıcaklar öyle mi? sahil trafiği. millet delirir

@alper52 Bisiklet olmasada deliriyorlar :D Bu arada trafiğie kapatılacak mı bilmiyorum ama bu organizasyon başka türlü olamaz..

Yaklaşık kaç km olucak? ve her türlü bisiklet katılabiliyor değil mi?

Demokrasi meydanı şu uzun anıtın olduğu yer mi?

2 sene önce de buna benzer bir etkinlik olmuştu. Trafik kapatma söz konusu değildi en önde gücüne güç katmaya geldik şarkısı eşliğinde bir otobüs vardı, arkasında Murat Hazinedar ve dernek üyeleri, arkasında halk ve en arkada 2 tane motorlu polis vardı. Toplam yol 16-17 km civarı.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Berke eğer öyleyse cok bayici olur... Puff kararsiz kaldim gitsem mi gitmesem mi :))

@oztmert
Kalabalıkla sürmeyi seviyorsanız gidin... Dediğiniz gibi bayıcı biraz, hız 10-15 arası oluyor.

Anadolu'dan katılacak varsa beni de alsın :D

Bende kararsızım yanımda bisiklet varken toplu taşıma kullanmadım.

Etkinlik Beşiktaş Demokrasi Meydanın' da olacak. her türlü bisiklet etkinliğe katılabilir. Bisiklet kullanılacak alan trafiğe kapatılacak. Tur sonunda çekiliş ile, katılımcılara bisiklet dağıtılacak.

Bisikletiyle etkinliğe katılanlara bisiklet vermek saçma olmuş bence keşke aksesuar tarzında ufak hediyeler verselermiş.

@Geri dönüşüme çevir

cok ıyı fıkır

florya dan gıden olacakmı yanlız cekılmez pazar sabahı o yol

Arkadaşlar bende katilmaya karar verdim. Grup halinde gezmek isterseniz , demokrasi meydaninda birbirimizi bulalim :)

Geri