Scudo Sports

Benim manita

Scudo
Bu ne be böyle:eek:Tertemiz,2009 model gibi:)sevgilinizle çok güzel vakitler geçirmeniz dileğiyle.(benimde böyle bir bianchim vardı,kadro yapısı aynen böyle çok sağlam bisiklet)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Armagan
İnsanın böyle güzel manitası, pardon, bisikleti olsa,hiç üstünden inmek istemezki.

Armağan kardeşim iyi günlerde kullanmanı isterim,ileride inşaallah carbon gövde ve full XTR donanımlı, mavic jant setli,SID Race WCS maşa tabiki yine karbon yapıda, özellikli bir bisiklet üzerinde görmek isteriz seni.

Çok çalışmak lazım çok.

Saygılarımla,
İlkay.

• Beğen
benimde ilk bisikletim bianchiydi hatta elimden 3 tane geçti hepside şu anda kullanılıyo BU arada bisikletiniz çok güzelmiş güle güle kullanın

• Beğen
Gayet güzel bir bisiklet.Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileklerimle

• Beğen
Güzel bisiklet. Kazasız belasız kullanmanız ve bisikletinizle iyi vakit geçirmeniz dileğiyle!

zaten bir bisikletçinin en dürüst arkadaşı ve sevgilisi tabiki bisikletidir bu konuda katılıyorum zize enzından biryere gitmek istediğinizde nazını çekmiyorsunuz herşey sizin istediğiniz gibi devam eder

Gerçekten çok temiz bakılmış...

Keyifle pedallamanızı dilerim...

Güle güle kullanın. En güzel bisiklet, insanın sahip olabildiği bisiklettir. İyi pedallar.

Abi Sende Bisikletde çok Güzel Duruyorsunuz...yengeyle Mutluluklar... Umarım Yolda Kavga Etmezsiniz...iyi Forumlar Abi...

Geri