Scudo Sports

ben karar veremedim siz karar verin ben alayım

siz seçin ben alayım

• Sedona SD-711 2008

• GEOTECH ASCENT ALIVIO

• corratec

• kron xc 1000

• Toplam katılım
    51
  • Anket kapanışı .
Scudo
@cakkoyun

evet saygıdeğer meslektaşım. alivio daha iyi.geotechi benim için cazip kılan da zaten bu özelliği idi.Haydar mumcu abime çok çok teşekkür ederim geotech ile ilgili detaylı bilgiler verdi.ve çok dogru bir söz söyledi: ''hangisini alsan gözün bir süre diğerinde kalacak''. teşekkürler haydar abim.yardımların için

pişman olmadım. evet iyiki almışım diyorum. özellikle bu işi bilen bisikletçiler bugün elimde görünce ve onlar da çok beğenince kararımın doğruluguna daha da bir inandım.

tipi çok hoş.siyahın üzerine kırmız çok asil olmuş ( zaten erzincansporun da rengi :) )

bisikletle ilgili görüşlerime https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=26765
de yer verdim

dostum senin gibi ben de çeşitli süphelere sahiptim. forumda özellikle sedona diye tuturmalrı ilginç gelmişti. ben de haksız bulmuyorum onları. gerçi ne söylesek boş diğer bisikletleri kullanmaduktan sonra bu ondan daha iyi diyemeyiz.

fotograflar aydınaltıcı olmuştur umarım. herkese selamlar

bu arada haydar abimin istediğini ben yapamıyorum daha dogrusu imaj sitesinden felan anlamıyorum. acaba cakkoyun kardeşim sen biliyorsan buraya ekleyebilirmisin.
(ben indirmenizi tavsiye ederim resimlerini çözünürlüğü yüksek çünkü, çözünürlük kaybolmaz indirirseniz)

@cakkoyun

evet mesala ben geotechi atlasoutdor diye bir siteden buldum üstelik 12 taksite. ancak adamlar mail attım soru sordum cevap bile gelmedi. ben alım yapsam kaç yıl sonra farkeder bu adamlar diye listeden sildim hemencecik

bu arada nereden aldıgımı kaça aldıgımı da sormussun erdoganlardan aldım 525 ytl 6 taksit. mehmet bey iyi bir satıcı müşteriyi mümkün oldugu kadar kırmamaya çalışıyor.mesajlarınıza anında cevap veriyor. isterseniz telefonla görüşüp bilgi de alabilirsinz. bir intenet sitesi de güven veriyor. sonuçta bu da çok önemli :Skull-175 kredi kartı bilgilerini sıradan bir siteye güvenerek giremem.

Hayırlı olsun.Sedona sizi yarı yolda bırakmaz emin olabilirsiniz.

SEDONA FAN

@cakkoyun

geçmiş valla. sen izmirde ikisine de bakar en çok sevdiğini alırsın artık

ben galiba kararımı verdim. ben hatuna kron xc 1000 alcam (bazen ben binerim). biraz kasarsam kendime sedona 751v biraz daha kasarsam 761 alcam. işe biraz daha profesyonelce yaklaşmaya başlayınca diğerlerinin sedonadan daha kötü donanımları olduğunu anladım. hatuna da sedona alayım diyorum ama kron alırsam bazen değişiriz farklı lezzetler olur.

@cakkoyun

mantıklı düşünmüssün.
öte yanda sunu da aklına getir ya krondan zevk almazsanız kafanıza yatmazsa. eşin senin elindeki bisikleti almasın sonra :D

şaka bir yana bence de fikrin mantıklı.

dostum keşke imagechef'den upload yapsaydın bende preminium istiyor rapidshare sedona kitlenir amortisöre sahip ve çokta güzel fiyat-performan-görünüş bende 711 disk alıcam oyun sedona'ya

Bence Sedona 711 al. Fiyat - Performans olarak çok iyi bir bisiklet.

@Sedona_Royal

ben zaten aldım da anketin süresini biraz uzun tutmuşuz. ayrıca benden sonraki arkadaşlar ışık tutmak babında anketin sonucu önemli. kararsızlar çogunlukla bu 4 marka arasında klamış durumda

Geri