Scudo Sports

Beldesan Rabbit restorasyonuna başlıyoruz

thechalon

Üye
Tepki
28
İsim
Bahadır
Bisiklet
Carraro
Merhaba,

Esasında çok eski bir bisikletçi değilim. Yaklaşık 1 yıldır bisiklete yoğun ilgi gösteriyorum ve bu süreyi ne tür bisiklet kullanmak istediğimi anlamaya çalışmakla geçirdim.

Katlanır bisikletle başlatıp, şehir bisikleti ile devam ettim. Ama son zamanlarda en çok klasik bisiklet fotoğraflarını gezdiğimi görerek kendimi bu yola adadım.

Henüz yolun başındayken, klasik bisiklet konusunda 2 hata yaptım. Yaklaşık 1,5
ay öncesine kadar İstanbul'da ikamet ediyordum. İstanbul'da bisiklet ve parça temin etmek daha kolay olacakken, Tokat'a yerleştim ve bisikleti şehir değiştirdikten sonra satın aldım. 2. hatam ise, Klasik bisiklet merakı ve çok fazla alternatif olmaması nedeniyle ilk bulduğum bisikleti incelemeden satın aldım. -Bu kısımda sanırım biraz düşünmem gerekli.-

Satın aldığım Rabbi çok az da olsa restorasyon görmüş. Ama yine de yola çıksam kendisini bir kenera bırakacak gibi davranıyor. Yapılan bu restorasyonla beraber, bisikletin orijinalliği maalesef kaybolmuş. Ayrıca, her bir parçası birbirinden ayrı markalarda rastgele olarak takılmış.
Artık lafı uzatmayayım! İşte eski ama yeni Rabbit'imiz. Sanıyorum yapacağımız restorasyonla klasik havasını biraz kaybedip, az da olsa modern havaya bürünecek.

Rabbit'in restorasyonu ve grup set konusunda önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler,

040DF441-CEFC-40B9-B4B3-D6A3FBA3DCB8.jpg eba859f4-0f46-4cb4-bee4-f92056a5b09e.jpg IMG_1798.jpg IMG_1799.jpg IMG_1800.jpg IMG_1801.jpg IMG_1802.jpg IMG_1803.jpg

Scudo
Geri