abdullah gökduru
Aktif Üye
- Tepki
- 190
herkese selamlar. eskişehir de okuldan gelirken uluönder kapalı pazaryerinin yanındaki parkta bir bisikletli gördüm
o da ne bisikletin üzerinde ne ararsan var.(yedek jant bile) anladımki uzun tura çıkmış biriyle karşılaşacağım. gidip yanına bir selam verdim.türkçe bilmediğini söyledi. ingilizce konuşmaya devam etttik.ismi Dimitri ,Belçikadan yola çıktığını, trakyayı, istanbulu gezdikten sonra boluya gittiğini oradan da eskişehir e geldiğini anlattı.amacının ise iran üzerinden hindistana gitmek oldugunu söyledi. şimdiye kadar 5000 in üzerinde km yaptığını söyledi.az daha unutuyordum, bisiklet bir FİXED. yanına geldiğimde haritayı inceliyor yırtılan yerlerini bantla yapıştırıyordu. biraz yol tarifi aldıktan sonra sıcaklar geçince yola çıkacagını söyledi.arkadaşı ile çukurhisarda buluşacağını söyledi. ben de ona belirli bir yere kadar eşlik edebileceğimi söyledim. memnuniyetle kabul etti. ramazan ayı içinde olduğumuz için uzun mesafe gidemedim. eskişehirden çukurhisara giderken 12 km den sonra döndüm. çektiğim bir kaç fotoyu da sizlerle paylaşmak isterim.
web adreslerini de paylaşayım türk insanının misafirperverliğini çok begenmiş
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
web adreslerini de paylaşayım türk insanının misafirperverliğini çok begenmiş
(link)
(link)