Scudo Sports

Bebek koltuğundan bagaj

mhtozel

Forum Demirbaşı
Tepki
857
İsim
Mehmet
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar aslında kendim yaptığım birşey yok sadece var olan bebek koltuğunun taşıma çatalını biraz modifiye etsem hoş bir bagaj elde edebilir miyim sorusuna cevap ararken görüntü çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim.

Yeni bir bagaja para vermek istemedim. (İşte bir Türk aile reisinde olması gereken ana vizyon:D) Sonrasında bizim ufaklığın halen kullanmakta olduğu hamax çocuk koltuğunun ilk kurulumunda takarken aklımın bir köşesine yer etmiş olan çatal ayaklı parçayı sökmek geldi aklıma.
IMG_2384.JPG
Şu yandaki mandalı çevirip plastik mili çıkardık mı 10,2 saniyede hazır.
IMG_2385.JPG
Çıkardığımız taşıma çatalını koltuk olmadan normal yerine monte ettik yaklaşık 7,1 sn de bu tuttu.
IMG_2386.JPG
Sonrasında çok kaliteli olduğu için fiyatını açıklamayacağım şu çantayı(bütçeniz yeterli gelmezse daha uygun çantaları da deneyebilirsiniz :rolleyes:) askılar çapraz geçecek ve fermuarlı kısmı arkaya gelecek şekilde taşıma çatalına yerleştirdik. (41,7 sn - nasıl geçiririm lan bunu diye düşündüğümüz için biraz uzun tuttum)
IMG_2382.JPG
çanta çatalın arasından kaymasın diye alt tarafa bir karton yerleştirdim. Sağa sola sabitlemek ve daha seksi bir görüntü elde edebilmek için çanta askılarını iyice gerdirerek artan bölümü yanlardan sele altındaki yaylara bağladım. (Tabiki camadan düğümüyle askerliğini komando yapanlar bilir;)) 12,3sn
IMG_2383.JPG
Son olarak önden bisiklet kilidimizi askıları düzeltmeye yarayan halkalardan geçirerek sabitlenmesini sağladım. 3,1 sn Arka tarafta ise çantayı asmaya yarayan halkayı, taşıma çatalının tamamen bı şekilde çanta konursa kaymasın diye üretmiş oldukları çentiğe(bir önceki fotoda var) sıkı sıkıya geçirdim. 0,87 sn :D
Artık 25 kg taşıma kapasiteli son derece estetik, kaliteli ve emniyetli olan bagajınız çantasıyla birlikte kullanıma hazır.
Not: sonuçta atomu parçalamadık fikir vermek istedik. o yüzden bu olay yalnızca 75,27 sn mizi aldı. Eminin okurken daha uzun sürmüştür. :koptum:

Scudo
Bu tür paylaşımları görmek gerçekten çok güzel. Tebrikler, inşallah bir gün en iyisine sahip olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: mhtozel
Iyi niyetli bi çalışma
Emege saygı kanka :D naber

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@mariokaldato sağol abi sen nasılsın? Kendi çapımızda değişik aktivitelerle uğraşıyorum işte. Mesela dün:
IMG_2374.JPG
Bir gün bir kenarda ya bisiklet sürerken ya denizde yüzerken ölüp gideceğim ama hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: efaruk ve Atasoy
Hocam forumdaki insanlarda nasıl bir enerji var ben anlamıyorum :D

Bisikletimi 4 kat aşağı indirmeye üşeniyorum :)

Super kanka
Merak etme ot gibi yasayanlarda ölüyor rahat ol

@mhtozel
Ooooo super kanka. Oyle yada boyle olecez bi gun. Meraklanma ot gibi yasayanlarda ölüyor

• Beğen
Tepkiler: mhtozel ve Atasoy
Geri