Scudo Sports

Bayram tatilinde pedallamk isteyenleree...

Tepki
0
Bisiklet
Focus
:)bayramdan pendik çıkışlı çanakkale lapsekiye gidiyorum müsait olan arkadşları da bk
301 KM.

Scudo
selam cihad cadir konaklamali mi gidiyorsun?musaitim bayramda olabilir ..

evet çadır konaklama fakat program hızlı olucak pazar 8 - 11 arası olcak 11 inde dönmüş olucam ist .. malum iş var.

benim de aynen pazartesi is var ,ok bayramdan bir hafta once konusalim tekrar ikimize de uyarsa beraber pedallayabiliriz..

Cihad selam nedir son durum benim durumum ok gözüküyor şu anda çıkarsak bayram sabahı mı çıkarız yola ?

programı şu şekilde düzeltiyorum arkdaşlar pendik veya bostancı ido ile bandırma -lapseki-geyikli üzerinden bozcada gidiyorum
bandırma -ezine 208 km ortalma ezine geyikli arası 50 km olduğunu düşünmekteyim. 08.08.13 itibariyle yola çıkıcam.

11.08.13 pazar itibariyle ist dönmüş olucam önümüzdeki hafta içi biletleri alıcam bayram dolayısyla problem yaşamamak için .

programı şu şekilde düzeltiyorum arkdaşlar pendik veya bostancı ido ile bandırma -lapseki-geyikli üzerinden bozcada gidiyorum
bandırma -ezine 208 km ortalma ezine geyikli arası 50 km olduğunu düşünmekteyim. 08.08.13 itibariyle yola çıkıcam.

11.08.13 pazar itibariyle ist dönmüş olucam önümüzdeki hafta içi biletleri alıcam bayram dolayısyla problem yaşamamak için .

cihad simdi programa baktim pendik ya da bostancidan direk bandirma yok yenikapidan var gozukuyor ,programi kontrol ettin mi?

Geri