Scudo Sports

Başlıklarla ilgili sorunlar ve öneriler

Üye Kontrol Paneli > Seçenekleri Düzenle > Her sayfada gösterilecek mesaj ayarları ;)

Scudo
@Edip Dinçer

Kem Küm. Ihh pıhh.

Kusura bakmayın. Böyle bir ayar olduğunu bilmiyordum.

Aslında bunu varsayılan olarak 20 yapmak lâzım. 10 gerçekten de çok az bir rakam. 10 mesajdan sonra 2. sayfaya geçmesi kötü oluyor sanki. Gerçi SEO açısından zaten kötü. Sitede de kötü gibi. Ne dersiniz?

@Admin

siteyi ali ağaoğluna yaptıralım derim ben :cool: :D

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Bence 10 iyi 20 olursa daha fazla aşağı inmek gerecek son mesajı görmek için.

@Berke K.

ben genelde pc den girdiğim için ilk mesaj ve son mesajlara hep "home ve end" tuşlarıyla çıkıp iniyorum. daha pratik oluyor.

edit : ve browser olarak yandex kullandığımdan sayfa sekmesine bastığımda ortalardaysam hemen yukarı çıkıyor. tekrar bastığımda gene eski yerine iniyor.

@chn krmz

Ondan sonra plan iptallerinden mahkeme mahkeme dolaşalım değil mi ? :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Valla ben üye olduğum tarihten beri, sayfadaki mesaj sayısı ayarını 20 olarak ayarlanmış şekilde kullanıyorum ama arkadaşlarla konuşurken "... isimli başlığın ikinci/üçüncü sayfasındaki mesaja bi baksana. işine yarayacak bilgiler var" gibi bir muhabbet ortaya çıktığı zaman sıkıntı oluyor. :p Direkt olarak mesaj linki verilmediği sürece, sadece başlığın (ya da diğer sayfalarının) linki paylaşıldığında sıkıntı olabiliyor bu tür durumlarda.

@Sefa

Aslında mesaj paylaşırken en kesin yöntem mesajın sağ üst köşesindeki # ile başlayan bağlantıyı kopyalayıp paylaşmak.
Ör; "Şu mesaja baksanıza!" gibi..

@Edip Dinçer

yani şöyle mi
deneme

edit: olmadı galiba. orayı kopyaladım halbuki
edit II : tmm buldum :D

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Edip Dinçer
Diyorum ya işte "Direkt olarak mesaj linki paylaşılmadığı sürece..." diye. Forumdaki kaç kişi bu zımbırtıdan haberdar orası da ayrı bir mesele. :D

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Ayarlardan 20 yaptım şu anda. Aslında 20 gerçekten güzel. Tek sayfada bir sürü mesaj okuma şansı oluyor uğraşmadan. Yani sayfa oranı azaldığı için, açılan bir konuyu daha kısa zamanda okuma ve takip etme şansı oluyor.

Geri