Scudo Sports

Basit Bir Soru ama Aklıma takıldı.

alican33

Üye
Tepki
7
Bisiklet
Salcano
Bisikletimi yıkadım herkezin söylediği gibi v frenden ses geliyor daha hızlı şekilde nasıl kuruturum yada kuruyunca ses gecermi.
Herkeze teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: alpin poyraz
Scudo
ben daha dün yıkadım, baradine 3 renk pabuçlar var. bugün sürüşe çıktım ilk 3-4 km öttü ondan sonra kesildi.

Yani kuruyunca sorun kalkıyor.Cevabınız için teşekkürler.

Biryerlerde görmüştüm ıslandıktan sonra ses uzun süre kesilmezse pas sökücü sıkıp sesi kesenler varmış.

Kolonyaği ( Herkesin evinde vardir sanirim ) ile jantlarini iyice siliyorsun selpak ile vede papuclarin janta temas ettigi yuzeyi. Silme isleminden sonra kolonyali selpagi sursende selpakda leke olmayacak.. iyi sileceksin yani.. :)
Sonra birkac sıkımdan sonra kesecektir.
Eger hala yapiyirsa fren papuclarin tiriyor olabilir vidalari kontrol et.
Eger hala geliyorsa fren papucunu biraz aci vererek yeniden ayarla, soyleki; freni sıktıgın zaman papucun arka kismi janta onden 1mm önce degsin.. Burada vur deyince oldurmemeye dikkat, yanlizca cok hafif bir egim yoksa papucunuz cok ciddi dengesiz aşinir, papucun önce ön kisminin degmediginden emin olsaniz kafi aslinda.. :)

@Ertuğrul Mengi

Pabuçların ön tarafının daha önce değmesi gerekiyor janta, arkasının değil.

Düzeltme icin tesekkurler ben tersden düşünmüşüm :)

@Ertuğrul Mengi

İlk başta düşününce arkasının değmesi mantıklı gibi geliyor. Fakat jant üst kısımda arkadan öne geldiği için, tam tersi olması gerekiyor :)

@Ertuğrul Mengi

Yardımınız için teşekkür ederim birazdan yapacağım dediğinizi sonuçları yazarım buraya.

Gökhan arkadaşımın düzelttiği yanlışıma düşme, yazdığımın aksine ön taraf önce değecek;

(link)
(link)
(link)

Toe in şeklinde geçiyor ingilizcede.

Geri