Scudo Sports

Başımız sağolsun

Tepki
68
Degerli akdenizli arkadaşlarım. Dün antalya kemer yolunda yol bisikletiyle antreman sürüşüne çıkan ERSEN ÖZ isimli arkadaşımız Kındıl çeşme mevkiinde bir arabanın arkasından çarpmasiyla yaşamını yitirmiştir. Ben ve tüm arkadaşları üzünç içindeyiz. Başımız sağolsun.

Scudo
Ailesinin, yakınlarının ve tüm bisiklet camiasının başı saolsun.
trafikte dolaşan şuursuz ve bilinçsiz tüm sürücüleri lanetle kınıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
Söyleyecek kelime bulamıyorum. Çok acı bir haber.
Başımız sağolsun. Katiline de lanetler olsun. Maymun kadar zekası olmayan yaratıklara ehliyet verip yollara salıyorlar. Bu sisteme de lanet olsun.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
bir kez daha hayatın acı gercekleriyle karşılaşıyoruz yine
kederli ailesine ve tüm dostlarına burdan baş sağlığı ve sabır diliyorum
(tesadüf ve şans eseri yaşıyoruz şu türkiyede)

Burada ne kadar kınama mesajları yazsakta dışardaki o beyinsizler her zaman bildiklerini okuyacaklar, herzaman azami derecede dikkatli olup tedbiri elden bırakmamalıyız arkadaşlar. Merhumun tüm yakınlarına sabır diliyorum.

Uzun yola çıkmak ta artık ayri bir sorun.

Kasaplar trafikte olduğu sürece bisiklet kullanmak hayati bir sorun olmaya başladı.

Başımız sağ olsun.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Ne kadar üzülsek azdır, Tüm akrabalarının ve bisiklet camiasının başı sağolsun.
Allahım mekanını cennet eylesin.

Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine ve yakınlarına Allah sabır versin.

Gerçekten çok üzüldüm ,başımız sağolsun. Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin.

Kardeşimize Allah 'tan Rahmet ve acılı ailesine başsağlıgı dilerim

İnşallah bu son olur

Bu terör nasıl sona erer Devlet ve ricali bir hal çaresi bulmalı

Yoksa Bu kadar acizmi ?

Mekanı cennet olsun...

Ateş düştüğü yeri yakıyor..Bu ateş ailemi de yaktığından nasıl bir acı olduğunu iyi bilirim..Her ne şekilde olursa olsun, genç ölümü beni kahrediyor..!

Ersen Öz arkadaşımıza Allah'tan rahmet , sevenlerine sabırlar diliyorum..

• Beğen
Tepkiler: serciventure
Başımız sağolsun.

Offf bu nasıl bir haber, öncelikle vefat eden arkadaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Antalya-Kemer yolu eskisine göre genelde daha rahat aslında ama riskli bolgeler var, mesela tuneller bolgesi. Olayı tazelemek hoş değil ama kaza nasıl olmuş, kabahat tam olarak kimde acaba? Arkadasimiz bolge bisiklet kuluplerinden miydi?

Tam da bisikletin canlanmaya çalıştığı bugünlerde böyle haberler almak istemiyoruz :(

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Geri