Scudo Sports

Başım teşhissiz bir sesle dertte!

aynı ses bendedende gelmekte,tıngırtt,tıngırt :D çok sinir bozucu,abi tam anlamadım aynakolun söküldüğü yerdenmi yağlandı?

Scudo
selamlar dinamo;

öncelikle sorunun çözüldüğüne çok sevindim. basit bir problemden kaynaklanması ise cabası.. en azından başına fazla iş açmayan bir problem olduğuna sevinelim..

tekrar etmemesi dileğiyle güle güle kullanın..

• Beğen
Tepkiler: Dinamo
@Onur Kahraman

MErhaba,
Pedal kolu yada aynakol işte o söküldü, dişliler değil. Sonra aynakol yani pedal kolu sökülünce göbek tamamiyle ortaya çıkıyor. Göbeğin iki yanıda gresledi ve sonra aynakol yani pedal kolu takıldı. Benim göbek kapalılardan yani aynakolun 15 cm kadar göbeğin içinden geçen bir borusu var diğer pedal koluna gidiyor.
işte tıpkı bu biçimdedir.
http://www.merlincycles.co.uk/images/product/fullsize/00001764.jpg

Benim aynakol budur:
http://img225.imageshack.us/img225/187/21680iw3.jpg

Bu sadeyede sessiz, kaymak gibi oldu!

bu uygulamayı yaptırmam için nerede yaptırabilirim,bisikleti erdoğanlardan aldım,ben gebze'denim,istanbula bike&outdoor'a götürsem yaparlarmı?

@Onur Kahraman

Buna çözümsel yanıt vermem zor ama basma kalıp olarak diyebileceğim tek şey bunu ustalığı olan bir bisikletçi zaten kolaylıkla yapacaktır. İzledim de inan aman aman gerektiren bir el becerisi yok. Benim ustam 10dk da yaptıysa sen 30 dk. yaparsın aslında. Uygun ekipmanla kolay, bu iş gerekli gres nedir orasını bilmiyorum ama diğer ekipmanlar uygun bir iki anahtar ve düz tornavida kullanmıştır.
Sende hangi marka model var?

degerli arkadasim benim anladigim kadariyla her pedal cevirisinde ses geliyor diyorsun muhtemelen orta yatakta bir sorun var muhtemelen degise bilir.eger degistirmek istemiyorsan gobegi sok yatak kisimlarini iyice temizle ve greslemeni tavsiye ederim bu sorunuda cozmus olursun issallah neyse benden bu kadar gecmis olsun

@Dinamo

bende de corratec var. aynı ses zaman zaman bende de geliyor. serle borusunun içine zamanla toz doluyor. pedala kuvvetli yüklendiğinde çıtırtı geliyor. sele borusunu temizleyip deyin. sonuçtan haberdar ederseniz sevinirim.

Geri