Scudo Sports

Başarılı öğrencilere bisiklet hediye edildi.

Değişik bir bakış açısı olmuş,kusura bakma böyle düşünmemiştim,buda güzel yeterki pozitif olsun saldırı olmasın...

• Beğen
Tepkiler: prokamikazae
Scudo
@Ali Burak T. baba ben girmiyorum hic tartismaya, sonu belli cunku, ya engelleniyorum ya da pis kafir denilip atiliyorum, onun yerine burada tartisarak harciyacagim zamani kitap okuyarak geciririm :)

Bir diğer güzel uygulama, bu tür uygulamaların çoğalması dileğiyle.

@Metin S.

Aynı şekilde katılıyorum. Uygulamayı yapan kuruluşlar vs. çok da mühim değil esas önemli olan bisikletin yaygınlaşması ve gençler tarafından kullanılmaya başlanması. Bir de bisiklet üreticileri de bu tür uygulamaların yaygınlaşması için tam destek olsa aslında çok daha güzel olur. Kendi reklamlarını yapacak olsalar da en azından insanlar "işin arkasında bisiklet firmaları" da bulunuyor düşüncesini bir kere geçirsinler kafi

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

13 Sayfa boyunca sayılı yorumlar hariç çoğunluğun birbirlerinin inançlarına ağır sözler sarf ettiği, işidden Osmanlıya ve sayenizde Hasan Sabbah dönemine giden, bisikletleri bırakıp çoğunluğun sadece insanların dinine neyin doğru neyin yanlış olduğunu sürekli ısrarla yazması ve kimi kesimin durmadan provoke etmesinden sonra, konuyu açan arkadaş bir tepki göstermek istemiş ve tepkisini oraya not şeklinde yazmış. Aşırı derecede yerinde diyemeyeceğim fakat sonuna kadar haksız da diyemem.

İnsanların inançları üzerine kinaye yapmayı ve espri anlayışınızı bir kenara bırakın bu konuda hiç iyi değilsiniz.

@mosso ersin

hocam tartismalarin boyle olmasi lazim, her nasil din yobazligina karsiysam, ateist yobazligina da karsiyim. ulke olarak herkesin birbirine katacak cok seyi var ama basit kavgalar yuzunden taraf oluyoruz, sonra senin 50%'in benim 50%im muhabbetleri basliyor, gerek yok. Turkiye'nin her ferdinin kenetlenmesi lazim, iste o zaman kullerimizden dogariz (cok iddaali oldu be ankakusu muhabbeti :p )

bu arada istanbul turundan bugun bir foto atin da konu biraz renklensin :)

18lik :hhhhhh:olgun düşünceli kardeşim,30 Dkkaya çıkıcam,fotoğraf atarım binerken saygıdeğer pedaldaşım.....

Arakadaş burda tartışacağıma kitap okuyarak zamanımı geçiririm demiş, bende arada forumdayım arada kitap okuyorun her ikiside olabiliyor. Bu arada kitap şu: image.jpg kitabın başları sayılır ama çok iyi bi başlangıç yapmış KİNG :)

böyle faydalı, insanlık için iyi, geçerli, kişiyi başarılı kılacak çalışmalara, emeğe, başarıya teşvik edilmesi ne güzel. bizi, ülkemizi, çevremizdeki hatta dünyadaki insanları yüceltecek, ileri götürecek bilim, sanat, spor vb. şeylerin teşvik edilmesi, başarılı olanların ödüllendirilmesi gerekir diye düşünüyorum. evrensel olarak keşke herkes burada tartışılan şeylere yönelse, belli bir bilinç seviyesinin, belli bir farkındalığın üzerine çıksa. çocuk nasıl az tuz, un tüketilir, akılcı ilaç kullanımı gibi proje yarışmalarına katılmış, kafa yormuş, proje sunmuş, çok kitap okumuş, çok düşünmüş, vereceksen böyle çocuklara bisiklet vereceksin, en çok kitap okuyana vereceksin, bu çocuğu teşvik edeceksin. geçenlerde tartıştığımız sömürüye ve şova dayalı bisiklet ödülünden sonra bu karanlıkta parlayan yıldız gibi olmuş, çok sevindim hala böyle kitap(edebi kitaplar tabi, sanatsal değer taşıyan) okumaya, bilimle uğraşmaya vb. ödül verildiğini görünce, hala umut var demek ki.

• Beğen
Tepkiler: Boran Selçuk
Oluşmamış ham beyinleriniz var sizin neyse ya kime ne anlatacan size nasıl ogretildiyse öyle yaşayın dini

• Beğen
Tepkiler: Boran Selçuk
Simdi, bi onceki konuya muhaliftik diye sanilmasin ki bu uygulama cok hosumuza gitti..
Yine olmamis abey. Yine olmamis. Zira bizim toplum olarak teori odakli degil, pratik odakli olmamiz gerekiyor.. Bizim ihtiyacimiz olan tam da bu.
Gerek uretime katilmak, gerek dogada yasayabilmeyi ogrenmek, gerekse de toplum icerisinde var olmayi ve kendini ifade etmeyi ogrenmek.
Ulkemizdeki sosyo kulturel anlamda belirli bir seviyenin uzerindeki aileler bile cocuklarini bilgi ve teori odakli birer robot olarak yetistirmeyi amacliyor. Herkes cocugum okusun, iyi yerlere gelsin, aman sikinti cekmesin modunda. Iyi de kim marangoz olacak, kim boyacilik yapacak, kim tamir edecek, yedigimiz ictigimiz urunleri kim uretecek? Bunlari dusunmeyen bir kitle var ve bu kitleye gore de tek cozum okumak.
Hayir arkadasim, hayir.. Okumaya da namaz kilmaya da karsi degiliz. Ancak toplumdaki bireylerin yasadigi ulkeye ve cevrelerine faydali olabilmesinin tek yolu hayatin icerisinde olmak. Dokunmak, hissetmek, yorulmak, uretmek ve urettiginle gurur duymak. Bunlari yapmadiginda sabahlara kadar okusan ne yazar, ogrendiklerini hayatta uygulayamadikca?
Okumak, bilgi kazandirir sadece. Ödüllendirme mekanizmasi olamaz. Anlamak ve uygulamak ogretilmelidir cocuklara.
Bi de ayrica;

Tek bir seye ihtiyacimiz vardir, caliskan olmak.

IMG_3499.JPG IMG_3518.JPG IMG_3501.JPG IMG_3512.JPG IMG_3520.JPG IMG_3510.JPG IMG_3499.JPG IMG_3518.JPG IMG_3512.JPG IMG_3499.JPG

Esenler t.reis mh. Çıktım bakırköy ortaköy sarıyer devam ediyom sonra geri gelicem geziyorum boşverin tartışmayı hepimiz kardeşiz, ben bütün iyi insanları kardeş görüyorum,pedala kuvvet sevgiler olsun dünyada

Resimleri düzgün yükleyememiş olabilirim , idare edin

Çok kötü bir uygulama başarısız çocuklar insan değil mi bisiklete binmek onların da hakkı kınıyorum

:D

@Kuzey Ege
Valla benim hoşuma gitti abi çok beğendim.
Madem bir şey karşılığında bisiklet veriyorlar, çocukların aklını körü körüne dinle karıştırmak yerine onları bilime, araştırmaya, projeler teşvik etsinler.

@mosso ersin

eyvallah hocam resimler icin, bol pedallar

Insanlar için birsey yapmaya çalışani takdir etmeli ve bu da güzel bir uygulama. Bence insan kendi dünyasına göre olay ve olguları yorumlayıp yaftalamayi birakmali. Eğer bir şey hoşa gitmiyorsa eleştirmek yerine daha güzelini yapmanın bir yolunu bulmali. Sürekli laf icraatı ,adam begenmemezlik vs nin kimseye bir faydası yok.
Konu bisiklet ve bu spor için katkısı olan herkese teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
Geri